Vår klima og miljøpolicy

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.22. april 2024

Ræder Bing skal jobbe kontinuerlig med å forbedre våre miljøprestasjoner og vil arbeide aktivt for å redusere virksomhetens påvirkning på klima og miljø. Vi skal etterleve myndighetspålagte og egne krav, og følge miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårnordningen.

Bilde av ballonger

Ræder Bing skal jobbe kontinuerlig med å forbedre våre miljøprestasjoner og vil arbeide aktivt for å redusere virksomhetens påvirkning på klima og miljø. Vi skal etterleve myndighetspålagte og egne krav, og følge miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårnordningen.

Vi vektlegger særlig følgende temaer, i vårt klima- og miljørettede arbeid:

  • Vi skal redusere våre klimagassutslipp til et minimum.
  • Vi skal ha et trygt og trivelig arbeidsmiljø i virksomheten.

Vårt klima- og miljøarbeid

Vi i Ræder Bing skal bidra til et mer bærekraftig samfunn, og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning ved å være en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. Vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer vårt klima- og miljøarbeid og hjelper oss med kontinuerlig forbedring.

Ved å være en Miljøfyrtårn-bedrift må vi oppfylle konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall/ombruk, energi, innkjøp og transport. Hvert år skal vi rapportere tall for våre aktiviteter som resulterer i et klimaregnskap, resultater og statistikk. Denne informasjonen gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial, og gjøres offentlig tilgjengelig.

Vi har innrapportert tall for 2023, som fremkommer her.

Tallene viser blant annet i hvilken grad vi sorterer avfall, ansattes reiser til/fra jobb, energiforbruk og andel av vesentlige leverandører med sertifisert miljøledelsessystem. Det påpekes at 2021 og 2022 var avviksår på grunn av koronapandemien.


Vi ønsker innspill

Som en Miljøfyrtårn-bedrift er vi opptatt av samspillet mellom virksomhet og samfunn. Derfor inviteres kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter til å gi innspill om hvordan klima- og miljøpåvirkningen av våre tjenester kan forbedres. Innspillene gir oss nyttig innsikt i hvilke behov og forventinger dere har til Ræder Bing i årene fremover.

Har du innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen av tjenester kan forbedres hos Ræder Bing? Send ditt forslag til post@raederbing.no

Vi ser fram til å jobbe videre for å skape et mer bærekraftig samfunn - sammen om det!

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....