Om oss

Ræder Bing er et ledende advokatfirma med bred forretningsjuridisk kompetanse. Vi skreddersyr vår rådgiving på tvers av de ulike rettsområder, tilpasset ditt behov og din utfordring. Sammen med deg – løser vi saken!
bilde av ansatte som diskuterer

Gjennom snart hundre år har Ræder Bing kombinert kvaliteten og gjennomføringsevnen til et stort advokatfirma, med dedikasjonen og energien til et mindre. Det gjør oss smidige og vi snur oss fort om for å finne de beste løsningene. Hos oss får du effektiv rådgiving og førsteklasses kompetanse fra engasjerte og dyktige advokater.

Vi tilbyr en kundeoppfølging som er mer personlig, mer energisk og mer oppmerksom enn de aller fleste. Ræder Bing er advokatfirmaet du kan stå sammen med, om det meste. Det gjør oss til en god utfordrer.

Vårt samfunnsansvar

I Ræder Bing har vi en bevisst holdning til hvilket samfunnsansvar advokatrollen innebærer på alle plan. Vi skal gi vårt bidrag til et mer bærekraftig samfunn og vi behandler natur, miljø og våre medmennesker slik vi selv ønsker å bli behandlet - med respekt, ryddighet og integritet. Les mer om vårt arbeid med å ta ansvar for miljø og samfunn. 

Internasjonalt

Våre advokater jobber på tvers av ulike bransjer i både inn - og utland. Ræder Bing har flere advokater med internasjonal bakgrunn og erfaring av relevans for komplekse internasjonale oppdrag. Les mer om hvordan vi jobber utenfor Norge.

Vår historie

Ræder Bing er resultatet av fusjonen i oktober 2023 mellom to advokatfirma: Advokatfirmaet Ræder AS og Bing Hodneland Advokatselskap. Begge selskaper har en tradisjonsrik historie som strekker seg langt bak i tid. Helt siden starten har våre advokater gitt råd innen det forretningsjuridiske fagfeltet. Les mer om firmaets historie.

 

articleCreated with Sketch.1. oktober 2023

Samarbeid med Norges Røde Kors

Samarbeid Røde Kors.jpg

Ræder Bing har siden 2017 hatt et tett samarbeid med Røde Kors. Dette innebærer hovedsakelig at vi bidrar med vederlagsfrie advokattjenester. Vi bistår hele Norges Røde Kors, og særskilt Nettverk etter soning. Til gjengjeld får vi blant annet kompetanse om viktige humanitære forhold.

articleCreated with Sketch.1. oktober 2023

Vi er endelig Ræder Bing!

r_b_fellesbilde.jpg

1. oktober samles medarbeiderne i advokatfirmaene Ræder og Bing Hodneland i et felles selskap, Ræder Bing advokatfirma AS.

Rangeringer og anerkjennelse

CHAMBERS_generell_dark.jpg

Flere av våre advokater er gjengangere når det lages rangeringer og overbringes utmerkelser i advokatbransjen.

Kunde i Ræder Bing

Anne_gro_enger.jpg

Hos Ræder Bing har vi fokus på deg og din sak. Vi etablerer partnerskap gjennom tett oppfølging, og tillit gjennom veloverveide strategiske råd som tjener dine interesser. Sammen med deg er vi kloke, kreative og konstruktive.

Her finner du siste oppdaterte informasjon om hvordan Advokatfirmaet Ræder AS håndterer personopplysninger.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....