Lytt til vår podkast: Råd om rett™

Klar tale på 15 minutter! "Råd om rett™" er Ræder Bing advokatfirma sin egen podkast med innsikt og samtaler om ulike aktuelle temaer. Her får du gode juridiske råd og konkrete tips på aktuelle problemstillinger rett på øret. Hver episode varer i 15 -20 minutter. Se lenker under. Du finner “Råd om rett™” der du lytter til podkast. Apple, Spotify, Google. Når du abonnerer vil hver nye episode legges til i appen på din valgte enhet. Du kan også lytte til podkastene fra hver enkelt episode sine sider.

Samtaler om arbeidsliv

I «Råd om rett™ – ukentlige samtaler om arbeidsliv» gir Siri Falch-Olsen og Ragnhild J. Nakling ledere og de som jobber med HR svar på spørsmål de ofte har. Advokatene er Ræders partnere på arbeidsrett. Hver tirsdag kan du lytte til at Siri og Ragnhild deler sin kunnskap, sine erfaringer og gir råd på aktuelle arbeidsrettslige temaer - klar tale på 15 minutter!Få oversikt over episodene her

Krypto og skatt

Podkastserie om krypto og skatt med Kyrre W. Kielland og Tone Kaarbø som er advokater og partnere i advokatfirmaet Ræder. Kielland har bred kompetanse innen bank, finans, transaksjoner kontraktsrett og selskapsrett. Kaarbø er skattespesialist. Få praktiske råd på aktuelle problemstillinger knyttet til skattlegging av kryptoinvesteringer - klar tale på 15 minutter!

Få oversikt over episodene her

articleCreated with Sketch.20. mars 2023

Podkast om skatt på insentivordninger

Raeder_podcast_coverart_Incentivordning_1200x630_02.jpg

I denne spesialutgaven av Ræders podkast "Råd om rett" snakker vi om ulike økonomiske konsekvenser av å ta inn ansatte på eiersiden - eller mer presist - å gi de ansatte insentiver knyttet til selskapets utvikling og verdistigning.

articleCreated with Sketch.15. mars 2023

Fradrag for tap på kryptoinvesteringer

Raeder_pocast_crypto_1440x750_01.jpg

Kyrre W. Kielland og Tone Kaarbø er advokater og partnere i advokatfirmaet Ræder. I denne episoden prater de om fradrag for tap på kryptoinvesteringer.

Ansatte i transaksjoner

Raeder_podcast_1440x750_2022_UTEN_logo_01.jpg

Hvordan sørger du for at HR får en plass ved bordet når transaksjoner planlegges og gjennomføres? Hvordan ivaretar man ansatte og den verdien de representerer best mulig i en transaksjonsprosess, og hva er forskjellen på eierskifte og arbeidsgiverskifte? I ukens episode av 'Råd om rett' har Ragnhild og Siri besøk av Hans-Jørgen Bender og André Istad Johansen fra advokatfirmaet Selmer, som svarer på disse spørsmålene og mange flere.

Podkast om Sikkerhetsloven

Råd om rett Krisen i ukraina.jpg

I denne spesial episoden av podkasten Råd om Rett snakker partner i Ræder Jøran Kallmyr om krisen i Ukraina og hva den betyr for deg som er næringsdrivende. Han diskuterer risikobildet for næringslivet med oberstløytnant Geir Hågen Karlsen, hovedlærer ved Forsvarets høgskole.

Podkast: OTC - Tilgang til det amerikanske kapitalmarkedet

Raeder_pocast_special_1440x750_Norsk.jpg

I denne spesial episoden av podkasten Råd om Rett snakker partner i Ræder Erik Aasland med Joe Coveney (VP Corporate Services i OTC Markets) om OTC noteringer. En OTC notering gir tilgang til de amerikanske kapitalmarkedene og gir selskaper muligheten til å bygge større handelsvolum, en diversifisert aksjonærbase og forbedret likviditet i aksjen – uten arbeidsbelastningen og kostnadene knyttet til en amerikansk børsnotering.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....