Lytt til vår podkast: Råd om rett™

Klar tale på 15 minutter! "Råd om rett™" er Ræder Bing advokatfirma sin egen podkast med innsikt og samtaler om ulike aktuelle temaer. Her får du gode juridiske råd og konkrete tips på aktuelle problemstillinger rett på øret. Hver episode varer i 15 -20 minutter. Se lenker under. Du finner “Råd om rett™” der du lytter til podkast. Apple, Spotify, Google. Når du abonnerer vil hver nye episode legges til i appen på din valgte enhet. Du kan også lytte til podkastene fra hver enkelt episode sine sider.

Samtaler om arbeidsliv

I «Råd om rett™ – ukentlige samtaler om arbeidsliv» gir advokatene i Ræder Bing de som jobber med HR svar på spørsmål de ofte har. Hver tirsdag kan du lytte til våre advokater dele kunnskap, erfaringer og gir råd på aktuelle arbeidsrettslige temaer - klar tale på 15 minutter!Få oversikt over episodene her

Krypto og skatt

Podkastserie om krypto og skatt med Kyrre W. Kielland og Tone Kaarbø som er advokater og partnere i advokatfirmaet Ræder Bing. Kielland har bred kompetanse innen bank, finans, transaksjoner kontraktsrett og selskapsrett. Kaarbø er skattespesialist. Få praktiske råd på aktuelle problemstillinger knyttet til skattlegging av kryptoinvesteringer - klar tale på 15 minutter!

Få oversikt over episodene her

articleCreated with Sketch.9. april 2024

Drøftelsesmøte

Raeder_Bing_podcast_1440x750_2023_02.jpg

Dersom det vurderes å avslutte et arbeidsforhold, eventuelt at det vurderes å suspendere arbeidstaker, skal arbeidsgiver innkalle til drøftelsesmøte. Hensikten med et drøftelsesmøte er å sikre forsvarlig saksbehandling ved at arbeidstaker får mulighet til å kommentere det faktiske grunnlaget for at arbeidsgiver vurderer å avslutte arbeidsforholdet, eventuelt suspensjon. I denne episoden snakker vi om hva som kreves av arbeidsgiver for å få gjennomført et drøftelsesmøte, hva et slikt møte bør inneholde, hva referatet bør inneholde og eventuelle konsekvenser av at et drøftelsesmøte ikke er avholdt.

articleCreated with Sketch.23. april 2024

Innrapportering av kryptovaluta til skattemyndighetene

IMG_1172 (1).jpeg

I denne episoden av podkasten "Råd om rett" snakker advokatene Kyrre W Kielland og Tone Kaarbø om innrapportering av kryptovaluta til skattemyndighetene. Få oversikt og nyttige tips.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....