Samarbeid med Norges Røde Kors

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. oktober 2023

Ræder Bing har siden 2017 hatt et tett samarbeid med Røde Kors. Dette innebærer hovedsakelig at vi bidrar med vederlagsfrie advokattjenester. Vi bistår hele Norges Røde Kors, og særskilt Nettverk etter soning. Til gjengjeld får vi blant annet kompetanse om viktige humanitære forhold.

Samarbeid Røde Kors.jpg

Vi er veldig takknemlig og stolt av samarbeidet med Røde Kors, - og ønsker å motivere våre medarbeidere og andre til å bidra med frivillig arbeid i organisasjonen. Nå har vi forlenget samarbeidet med Norges Røde Kors og mer enn dobler verdien på bidraget.

Ræder Bing har de fem siste årene bidratt med pro bono advokattjenester og kompetanse til Røde Kors til en verdi av 0,5 mill. Dette har vært formalisert i en barteravtale. Vi har nå forlenget samarbeidet med Norges Røde Kors frem til 2026, og verdien av avtalen er mer enn doblet.


Norges Røde Kors sier selv følgende om vårt samarbeid:

«Noen partnerskap er ment for hverandre. Vi har behov for juridiske tjenester og kompetanse, og de stiller opp med alt de har. Partnerskapet Røde Kors har med Ræder Bing har vokst i omfang og har nå mer enn doblet seg i verdi. Vi har akkurat signert en ny 5 års avtale, og vi får tilgang til topp ekspertise ved behov».

Jeanette Steig Lid, Røde Kors


«Ræder Bing er en engasjert og dyktig sparringpartner for Røde Kors rundt det mangfold av juridiske problemstillinger vår organisasjon møter»

Ivar Stokkereit, Enhetsleder humanitære verdier og folkerett


 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....