Konkurransebegrensninger i arbeidsforhold

LinkedIn icon

RæderMorgen 8. oktober 2019 handler om hvordan arbeidsgiver kan beskytte seg mot at tidligere ansatte utnytter forretningskritisk informasjon i ny virksomhet.

bilde om konkurranseregler.jpg

Prøvetiden skal gi arbeidsgiver en reell mulighet til å vurdere arbeidstakers tilpasning til arbeidet, faglige dyktighet og pålitelighet. Selv om prøvetiden skal være «reell», stilles det krav til arbeidsgiver når det gjelder opplæring, tilrettelegging og oppfølging. Mange arbeidsgivere har utilstrekkelige rutiner for dette og mangler kunnskap om lovens skranker og snubletråder.

På RæderMorgen gir vi deg kunnskapen og verktøyene du trenger til å sikre at virksomheten din ikke går i prøvetidsfella. Det vil også bli behandlet i hvilken grad en arbeidsgiver kan prøve ut en arbeidstaker uten å gi lønn, samt arbeids- og skatterettslige implikasjoner ved å benytte frilansere som alternativ.

Arbeidsrettsekspertene Nils Lie, Liss Sunde og Ole André Oftebro gir deg praktisk kunnskap om hvordan du kan bruke regelverket på best mulig måte og styre klar av de mange fellene arbeidsgiver kan gå i.

Tid og sted:

  • Frokost og registrering fra 08.00 – 08.15
  • Slutt 09.00

Ræders arbeidsrettseksperter vil være tilgjengelige for spørsmål om konkrete saker etter klokken 09.00.

Målgruppe:

HR-ledere, daglige ledere og andre ledere med personalansvar

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....