Ettermiddagseminar: Endringsledelse og digitalisering

LinkedIn icon

Hva gjør din bedrift for å bli digitalt synlig i sitt marked? Hvilken rolle spiller selskapets ledelse i en stadig omskiftelig verden - og hvilke juridiske regler gjelder egentlig ved digital markedsføring?

bilde_av_digitalisering.jpg

På dette seminaret gir vi deg gode råd og tanker rundt viktigheten av endringsledelse, samt hvordan man som selskap kan utnytte de digitale mulighetene i markedsføring og salg. I tillegg gir vi deg konkrete juridiske eksempler på hvordan man trår juridisk riktig i det digitale markedsføringslandskapet.

Interimleder har mange års erfaring med å levere ledelse inn i kraftige endringsprosesser, MarkedsPartner er ledende på å bringe sine kunder til den digitale markedsfremtiden, og Advokatfirmaet Ræder sørger for at det skjer på en forsvarlig måte. Denne ettermiddagen vil du kunne få essensen av denne kombinasjonen av kompetanse. Det blir også tid til å stille spørsmål, samt litt å bite i. Velkommen skal du være!

PROGRAM: 

15:00 – 15:30  Endringsledelse fra A til Å - og vår digitale markedsreise. Vegard Rooth, Interimleder

15:30 – 16:00  Du MÅ satse for å vinne. Hvordan lykkes med digital markedsføring og salg? Kritiske suksessfaktorer og gevinster du kan realisere. Tore Berntsen, MarkedsPartner 

16:00 – 16:30  Veien utenom fallgruvene ved digital markedsføring. Innsamling og bruk av kundeopplysninger i lys av markedsførings- og personopplysningsloven.  
Senioradvokat Trygve M. Gravdahl og Advokatfullmektig Nora Dahle, Advokatfirmaet Ræder 

17.00 – 18:00  Tid til spørsmål og mingling, samt lett servering av mat & drikke.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....