Er du forberedt på fremtiden?

LinkedIn icon

Hvordan vil teknologien påvirke vår hverdag fremover? Hvilke trender ser vi i den moderne byutviklingen? Og hva kan du selv gjøre for å forberede deg og neste generasjon på fremtiden?

bilde jente med kikkert.jpg

Denne innholdsrike ettermiddagen setter vi fremtiden på agendaen. Du kan forvente spennede innlegg som lærer deg en ting eller to om hvordan du kan forberede deg på fremtiden, både mentalt og juridisk.  

kl. 16.00 Trender i moderne byutvikling:
Med spisskompetanse innen eiendomsutvikling- og forvaltning, vil vår Partner Eva Hagen gi deg trendene rundt fremtidens eiendoms- og byutvikling. Som mangeårig leder av Hav Eiendom var Eva en viktig aktør og bidragsyter til utviklingen av nettopp vårt eget nabolag, Bjørvika.

kl. 16.30 Fremtidens betalingsløsninger:
Eier av selskapet Monozuki As og leder av innovasjonsprosjekter i Vipps, Joachim Krüger, deler sin innsikt i hvilke teknologiske muligheter som finnes allerede, hvordan vi vil betale for varer og tjenester fremover, samt ulike teknologiske fremtids-scenarier som vil styre vår utvikling.

kl. 17.15 Generasjonsskifte, ny arvelov, selskapsstruktur og skatteråd:
Fremtiden handler også om å bringe virksomheter og verdier over til neste generasjon(er). Visste du at det er vedtatt ny arvelov? Hvilke endringer og begrensninger kan denne få for deg og dine disposisjoner? Og når bør du starte prosessen rundt planlegging av et generasjonsskifte? Avslutningsvis vil du også få gode tips og råd fra vår skattepartner Anne Gro Enger.

Ønsker du å dele denne ettermiddagen med oss - melder du deg på i linken over. Velkommen skal du være til Ræder i Bjørvika, midt i «det nye Oslo»!

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....