Seminar i bedriftskultur

LinkedIn icon

En god bedriftskultur kan utvikles til å bli noe helt unikt, noe som ikke lar seg kopiere og som skaper konkurransefortrinn og stolthet. Men noe som tar minst 5 år å bygge opp, kan også rives ned på 2 minutter…

bilde_av_postit_på_tavle.jpg


"Do you walk the talk?" Hvordan skape og bevare en vinnerkultur for din bedrift.

Hvem, hva og hvordan bygger man en sterk, vinnende og varig bedriftskultur? Hva er det som kjennetegner suksessbedrifter? Hvilke spilleregler gjelder og hvilken kultur eksisterer egentlig i din bedrift i dag? Må trappen vaskes ovenfra og ned – og i så fall hvor ofte?

På dette seminaret ser vi på hvilken rolle eiere, styret, ledelsen og medarbeiderne har, - og hva hver og en må gjøre for å utvikle og bevare en ønsket kultur. For å besvare disse spørsmålene har vi vært så heldige å få med oss den meget erfarne topplederen og styrelederen, Kaare Frydenberg, som selv har ledet store endringsprosesser i blant annet Dagens Næringsliv, Aftenposten og Posten.

Velkommen til en innholdsrik og sosial ettermiddag med følgende program:

  • 15.00 Enkel bevertning og velkommen!
  • 15.10 Hvordan å skape, forme og sikre en bedriftskultur som overlever? Verdibasert ledelse og deres betydning som styringsverktøy v/ Kaare Frydenberg.
  • 16.10 Når ny leder trer inn – hva da? Kulturforståelse fra lederens perspektiv.
  • v/ Vegard Rooth, Adm. dir. Interimleder AS og tidligere interimleder.
  • 16.30 Fotballklubben Lyn – hva skjedde? Om kulturforståelse og andre historier fra advokatens perspektiv v/ Erling Opdal, Styreleder og Partner Advokatfirmaet Ræder AS.
  • 16:50 Tid til spørsmål og svar
  • 17.00 Mingling, tapas & litt i glasset for den som har tid & anledning.

 

Målgruppe:
Eiere, styremedlemmer, ledere, mellomledere, HR med fler.

Tid og sted:
Onsdag 21. mars 2018 fra kl. 15:00-17:00 og utover.
Advokatfirmaet Ræder i Henrik Ibsens gt. 100, Indekshuset/ Solli plass.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....