Manuduksjon i selskapsrett

LinkedIn icon

Få praktisk, eksamensrettet påfyll, slik at du er godt rustet til eksamen! Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon på utvalgte emner fra selskapsretten.

Bildeselskapsrett.jpg

Utgangspunktet for manuduksjonen er pensum i selskapsrett for 3. avdeling, og tema vil blant annet være:

  • Sentrale forskjeller mellom aksjeselskap og ansvarlig selskap
  • Reglene om eierskifte
  • Kompetanse- og legitimasjonsregler
  • Reglene om vedtekter, aksjonæravtale og selskapsavtale.

 

Foredragsholdere er partner Anne Gro Enger og advokat Pernille Nordberg. I tillegg til å jobbe med selskapsrett har Anne Gro lang og bred erfaring fra norsk og internasjonal skatterett. Som bostyrer jobber hun også med konkursrett og hun tar dessuten en del arv- og skiftesaker. Pernille jobber til vanlig med børs- og verdipapirrett. Hun gir blant annet bistand i forbindelse med noteringsprosesser på Oslo Børs og Oslo Axess, M&A, gjennomføring av due diligence, emisjoner og andre typer egenkapitaltransaksjoner. Pernille gir også generell selskapsrettslig rådgivning. Hun bistår klienter, særlig børsnoterte selskap, med utforming av aksjebaserte incentivprogram for ansatte.

Arrangementet starter kl. 17.00, og selve manuduksjonen vil ha en varighet på 2 x 45 min. Det blir enkel servering og mulighet for å prate med foredragsholderne etter manuduksjonen.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....