Manuduksjon i selskapsrett

LinkedIn icon

Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon i utvalgte emner fra selskapsretten. Utgangspunktet for manuduksjonen er pensum i selskapsrett for 3. avdeling.

manuduksjonselskapsrett2018.jpg

Temaer for manuduksjonen vil blant annet være:

  • Sentrale forskjeller mellom aksjeselskap og ansvarlig selskap
  • Reglene om eierskifte
  • Kompetanse- og legitimasjonsregler
  • Reglene om vedtekter, aksjonæravtale og selskapsavtale

 

Foredragsholdere er partner Anne Gro Enger og advokatfullmektig Anja Vestøl Hauge. Anne Gro jobber med selskapsrett og har i tillegg bred erfaring fra norsk og internasjonal skatterett etter å ha jobbet som konsernadvokat i Aker Solutions og Akastor. Som bostyrer jobber hun også med konkursrett og hun har i tillegg en del arv- og skiftesaker. Anja jobber til vanlig med varierte spørsmål innen selskapsrett og børs- og verdipapirrett, og skrev under studiet stor master om erstatningskrav innenfor aksjeselskapsretten.

Få praktisk og eksamensrettet påfyll, slik at du er godt rustet til eksamen!

Webinaret starter kl. 17.00. Selve manuduksjonen vil ha en varighet på 2 x 45 min. Det blir tid til en kaffekopp og benstrekk mellom øktene.
Det blir mulighet for å stille spørsmål underveis ved hjelp av Q&A-funksjon.

Påmelding:

Manuduskjonen er gratis, men krever påmelding.
1. Fyll ut skjema
2. Trykk på 'registrer meg'
3. Du får tilsendt lenke til webinaret i god tid før arrangementet.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....