Manuduksjon i selskapsrett

LinkedIn icon

Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon i utvalgte emner fra selskapsretten. Utgangspunktet for manuduksjonen er en oppsummering av pensum i selskapsrett for 3. avdeling ved UiO.

Bilde av styrerom.jpg

Temaer for manuduksjonen vil blant annet være:

  • Sentrale forskjeller mellom aksjeselskap og ansvarlig selskap
  • Reglene om eierskifte
  • Kompetanse- og legitimasjonsregler
  • Reglene om vedtekter, aksjonæravtale og selskapsavtale

 

Foredragsholdere er partner Anne Gro Enger og advokat Ida Heldal. Anne Gro jobber med selskapsrett og har i tillegg bred erfaring fra norsk og internasjonal skatterett etter å ha jobbet som konsernadvokat i Aker Solutions og Akastor. Som bostyrer jobber hun også med konkursrett og hun har i tillegg en del arv- og skiftesaker. Ida jobber som advokat i faggruppen for Corporate og  jobber til vanlig med varierte spørsmål innen selskapsrett, ofte innenfor konkurranserett og offentlige anskaffelser. 

Praktisk informasjon: 

Manuduksjonen starter kl. 17.00. Selve manuduksjonen vil ha en varighet på 2 x 45 min. Det blir enkel servering og mulighet for å prate med foredragsholderne etter manuduksjonen.

Sted:

  • Advokatfirmaet Ræder AS, Dronning Eufemiasgate gate 11, 0150 Oslo

Manuduksjonen er gratis, men krever påmelding.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....