Webinar: Generalforsamlingen. Årets viktigste møte!

LinkedIn icon

Generalforsamlingen er en av eiernes få samlende fora og den øverste myndighet i et selskap. Her gir vi deg en oversikt over alt du bør vite om forberedelser og gjennomføringen av både en fysisk og digital generalforsamling.

Lenke til webinar. Trykk her for å delta!

Mellom generalforsamlingene er det styret som opptrer som «eiere», - da styret er satt til å føre forvaltning og tilsyn på vegne av eierne/ aksjonærene av virksomheten. Imidlertid er generalforsamlingen stedet hvor viktige beslutninger skal vedtas. Er du som eier, aksjonær eller medlem klar over hvordan generalforsamlingen skal og kan gjennomføres, samt hva du må passe på?


Det formelle må være på plass! Hvilke forberedelser skal styre gjøre? Hvilken agenda skal gjelde, hva står i vedtekter, kan jeg møte med fullmektig, kan jeg melde inn saker på forhånd? Hvilke regler gjelder og hvordan forberede grunnlag og rapportering? Hvilke roller og rettigheter har styret- og daglig leder? Når kan man holde forenklet samling? Hvordan gjennomføre en generalforsamling i koronatid uten å møte fysisk?

På dette webinaret vil vi besvare alle spørsmål rundt forberedelse og gjennomføring av en generalforsamling. Praktiske råd, tips og en sjekkliste vil også bli delt.

Agenda:
• GF - Eiernes fora
• GF i utfordrende tider – valgene viktigere enn noen gang
• Formalia – tips og råd
• Q & A

Velkommen til en nyttig halvtime på neste Rædermorgen, 20 april kl. 10.00.

NB! Påmelding gjøres i skjema og lenke for oppkobling til webinaret sendes til din registrerte mailadresse i forkant. 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....