Rædermorgen: Strategi og verdiskaping

LinkedIn icon

Hvordan legge til rette for at din bedrift lykkes i sitt marked? Styrearbeid handler først og fremst om verdiskapning. Strategi blir da en sentral oppgave som må prioriteres. Velkommen til årets første webinar hvor vi gir konkrete råd og tips til gode strategiprosesser og verdiskapende planarbeid for selskaper.

Bilde av hender som holder pokal.jpg

Se intro til webinaret her: 

Strategi handler om å tegne kart og terreng for selskapet. Vi tør å påstå at det i dag benyttes mye tid på feil saker i mange styrer, samt at det viktige arbeidet rundt strategi ikke blir prioritert tilstrekkelig og satt på styrets agenda. Strategiarbeid krever også kompetanse på å stille de riktige og mest relevante spørsmålene i organisasjonen. 

Agenda:

  • Hva sier loven om strategi og planarbeidet?
  • Hvordan lykkes med strategiprosessen og hvordan prioritere arbeidet gjennom året
  • Kart og terreng – hva kjennetegner de som lykkes?
  • Spørsmål og svar

Prioriter strategiarbeidet og sørg for at dette kommer jevnlig opp på styrets agenda. Vær tydelig på målsetninger og de konkrete målbare krav som selskapets stiller til seg selv ved gitte tidspunkter. For å lykkes med dette må det lages en handlingsplan som viser hvilke tiltak som skal iverksettes for å kunne nå de fastsatte målsettinger. Dette vil kunne kreve prioritering og ikke minst lederskap i forhold til gjennomføringsvilje og evne. Det å få til en god strategiprosess er en av styrets viktigste oppgaver. 

Velkommen til et praktisk rettet webinar, hvor du får konkrete råd og tips, samt en sjekkliste med viktige strategispørsmål du kan ta med deg videre i ditt ledelsesarbeid. 

Håper vi ses tirsdag 19.januar 2021 kl. 10.00.

Foredragsholdere:

Vidar Andersen
Partner og aut. regnskapsfører i Concepta Partner AS. Har bred erfaring både fra styreverv og som aktiv kurs- og foredragsholder innen regnskap og økonomi. Vidar er forfatter av flere styre- og økonomibøker, bl.a Styreguiden, Styrearbeid på 1-2-3, Likviditet på 1-2-3 og De viktigste styrespørsmålene.

Erling Opdal
Partner (H) i Ræder - som har omfattende erfaring med rådgivning innen forretningsjuridiske og strategiske spørsmål - og benyttes ofte innen restrukturering av virksomheter.


Målgruppe:

Seminaret retter seg mot bedriftseiere, daglig leder, styremedlemmer o.l.

 

LENKE TIL ARRANGEMENTET: 

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....