Hvordan sette sammen et riktig styre for din bedrift?

LinkedIn icon

Velkommen til Rædermorgen og vårt neste webinar i rekken av viktige temaer innen ledelse. Denne gangen med "Styresammensetning og styreevaluering" på agendaen.

Bilde forhandlinger.jpg

Lenke til dagens webinar:

Et styre skal være selskapets viktigste ressurs. Eierne må være seg bevisste strategiske retninger og mål for selskapet, når man skal velge ut sine styremedlemmer. Et av styrets viktigste oppgaver er å sørge for at det er sammensatt på best mulig måte med riktig kompetanse og erfaringer, slik at verdiskapning kan stå i fokus for bedriften som skal ledes. 

Hvordan evaluerer man dagens styre og hvordan sette sammen et riktig styre utfra virksomhetens behov? Hvordan finne gode styrekandidater? Hva innebærer styreansvar? Dette og mye mer vil du få svar på om du deltar på vårt halvtimes webinar.

Se intro til webinaret her! 

Agenda:

• Styresammensetning – hva skal du tenke gjennom? 
• Styreevaluering – hvordan lykkes med oppgaven? 
• Praktisk eksempel på styreevaluering
• Spørsmål og svar (Q&A)

Webinaret vil gi deg praktisk innsikt og det vil bli vist verktøy for hvordan en god styreevaluering skal og bør gjennomføres. Et godt og verdifult samspill mellom eier, styre og daglig leder, - får du først når du har et riktig styre for virksomheten.

Foredragsholdere: 

Vidar Andersen
Partner og aut. regnskapsfører i Concepta Partner AS. Har bred erfaring både fra styreverv og som aktiv kurs- og foredragsholder innen regnskap og økonomi. Vidar er forfatter av flere styre- og økonomibøker, bl.a Styreguiden, Styrearbeid på 1-2-3, Likviditet på 1-2-3 og De viktigste styrespørsmålene.

Erling Opdal
Partner (H) i Ræder - som har omfattende erfaring med rådgivning innen forretningsjuridiske og strategiske spørsmål - og benyttes ofte innen restrukturering av virksomheter.


Målgruppe:

Seminaret retter seg mot bedriftseiere, daglig leder, styremedlemmer o.l.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....