Ikke gå i prøvetidsfella

LinkedIn icon

På RæderMorgen gir vi deg kunnskapen og verktøyene du trenger til å sikre at virksomheten din ikke går i prøvetidsfella.

Raedermorgen61119.jpg

Prøvetiden skal gi arbeidsgiver en reell mulighet til å vurdere arbeidstakers tilpasning til arbeidet, faglige dyktighet og pålitelighet. Selv om prøvetiden skal være «reell», stilles det krav til arbeidsgiver når det gjelder opplæring, tilrettelegging og oppfølging. Mange arbeidsgivere har utilstrekkelige rutiner for dette og mangler kunnskap om lovens skranker og snubletråder.

På RæderMorgen gir vi deg kunnskapen og verktøyene du trenger til å sikre at virksomheten din ikke går i prøvetidsfella. Det vil også bli behandlet i hvilken grad en arbeidsgiver kan prøve ut en arbeidstaker uten å gi lønn, samt arbeids- og skatterettslige implikasjoner ved å benytte frilansere som alternativ.

Foredragsholdere

Kursledere er arbeidsrettsadvokatene Nils Kristian Lie, Liss Sunde og Ole André Oftebro. Skatterettsadvokat Tone Kaarbø vil også bidra.

Tid og sted:

Ny dato: 26.november 2019 
RæderMorgen holdes i våre lokaler. Frokost og registrering 08.00-08.15. Slutt 09.00. Kursledere vil være tilgjengelige for spørsmål om konkrete saker etter kl 09.00

Målgruppe

HR-ledere, daglige ledere og andre ledere med personalansvar

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....