Aksjebaserte incentivmodeller for medarbeidere og klausuler i aksjonæravtaler

LinkedIn icon

Aksjebasert incentivordning kan være en god løsning når selskaper ønsker å knytte til seg nøkkelansatte. Ræder inviterer til frokostseminar der ulike incentivordninger og klausuler i aksjonæravtaler står i fokus.

Incentivordninger.jpg

Det finnes ulike modeller (som opsjoner og ulike aksjeklasser), med ulike konsekvenser for selskap, eksisterende aksjonærer og de ansatte som mottakere. Å eie ting i felleskap kan være utfordrende, og det å eie et selskap sammen med andre enda vanskeligere. Selskaper opererer under en formell ramme og har egen «vilje» gjennom ledelse og styre. Inntjening, kapitalbehov og drift kan raskt forandres. Det er særlig avtale- og skattemessige problemstillinger som må vurderes når det utarbeides incentivmodeller og aksjonæravtaler.

På frokostseminaret ser vi nærmere på de ulike incentivmodeller og belyser skattemessige problemstillinger knyttet til disse. Vi ser også på aksjonæravtaler  - hva du bør vurdere og regulere når du utformer en aksjonæravtale (styringsmekanismer, utbyttepolitikk, forholdet til vedtekter, medsalgsrett og medsalgsplikt, utløsning m.m.)

Målgruppe: Bedriftseiere og ledere

Tid og sted: Torsdag 30. august kl. 08.30 – 09:30 (frokost og registrering fra 08:15). Henrik Ibsens Gate 100. 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....