Webinar: Skattlegging av kryptovaluta – Praktiske råd til skattemeldingen

LinkedIn icon

Det nærmer seg frist for levering av skattemeldingen og 300 000 kryptovalutaeiere har en ekstra jobb å gjøre, men hvordan skal kryptovaluta føres på skattemeldingen?

Cryptovaluta skattemelding.jpg

Dataforeningen, Skatteetaten, Arcane Crypto og Advokatfirmaet Ræder arrangerer et webinar om skattlegging av kryptovaluta og hvordan dette håndteres i praksis.

Kryptovaluta (bitcoin eller andre virtuelle valuta) anses skattemessig som et formuesobjekt og omfattes av de alminnelige reglene for inntekts- og formuesbeskatning. Også ved investeringer i finansielle instrumenter med kryptovaluta som underliggende objekt (herunder DeFi) skal formue og gevinst/tap komme til beskatning. Både formue og gevinst/tap skal oppgis i skattemeldingen. Det er ikke alltid like lett å forstå hvordan gevinst eller tap beregnes eller hvordan dette skal føres opp i skattemeldingen.

Her er hva du får høre om på webinaret:

  • Grunnleggende skattemessige prinsipper v/Advokatfirmaet Ræder
  • Praktisk om utfylling av relevante poster i skattemeldingen v/Skatteetaten
  • Case og aktuelle problemstillinger v/ Arcane Crypto og Skatteetaten

Foredragsholdere

  • Torbjørn Bull Jensen, CEO i Arcane Crypto og styremedlem i Dataforeningens faggruppe for Blockchain
  • Marius Johansen, rådgiver i Skatteetaten
  • Tone Kaarbø, managing partner og skatteadvokat i Advokatfirmaet Ræder

 

OPPTAK FRA WEBINAR

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....