Årets HR-begivenhet: bli med på SKIFT-konferansen!

LinkedIn icon

Bli med på SKIFT-konferansen for å høre hva våre advokater på arbeidsrett kan fortelle om siste nytt innenfor arbeidsrettens verden.

HRarr_1440x750.jpg

Konferansen går av stabelen torsdag 13. september 2018 på Hotel Continental i Oslo. Målet for dagen er å gjøre deg som er leder eller HR-ansvarlig oppdatert, kunnskapsrik og trygg på de viktigste arbeidsrettslige spørsmålene du møter.

Nils Kristian Lie og Ole André Oftebro, begge partnere i Ræders arbeidsrettsavdeling, skal oppdatere HR-sjefer, advokater og toppledere om utviklingen innenfor arbeidsrett på årets SKIFT-konferanse:

"Alle som jobber med arbeidsrett vet at dette er et spennende fagfelt der det skjer endringer hele tiden. Det kommer stadig nye lover og andre reguleringer. I tillegg er det en jevn flyt av viktige dommer du må kjenne til.

Nytt i år er derfor en egen bolk med oppdateringer der målet er å sørge for at du er à jour med de viktigste endringene og nyhetene fra arbeidsrettens verden."

 

I tillegg gir SKIFT-konferansen deg disse foredragene:

  • Ledelse når stormen treffer, holdt av Hans Kristian Amundsen, tidligere statssekretær og sekretariatsleder for Arbeiderpartiets stortingsgruppe
  • GDPR for HR
  • Oppsigelse: Ansatte som ikke fungerer, holdt av Nilcolay Skarning, Partner i Kvale
  • Personalsaker: De vanskelige personalsakene, holdt av Eirin Simonsen, Partner i Brækhus
  • Sykefravær: Oppsigelse ved sykdom, holdt av Lill Egeland, Partner i Simonsen Vogt Wiig

 

Se Arbeidsrettdagen 2018 sitt program i sin helhet.

Vi ses!

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....