Webinar: Når kunden sliter økonomisk – en oversikt over fallgruver og løsninger

LinkedIn icon

Pandemien medfører en usikkerhet i norsk økonomi og flere opplever betalingsvansker og sviktende økonomiske forutsetninger for fortsatt drift. Hva kan en leverandør gjøre for å sikre seg mot økonomiske tap dersom man har en kunde man er usikker på, eller som man tror er i ferd med å gå konkurs? Meld deg på webinar og få oversikt over jussen og handlingsrommet for å sikre deg mot økonomisk tap.

bilde av mann som forhandler.jpg

Agenda

  • Hva skjer med dine utestående fordringer når kunden går konkurs?
  • Hva kan skje med betalinger du har fått dersom kunden går konkurs?
  • Hvilke avtaler kan du gjøre mht forfalt kreditt og ny kreditt for å søke å unngå tap?
  • Sikring av pengekrav

Dette diskuteres i webinaret, som er gratis, og passer for ledelsen, bedriftseiere, styrer samt økonomiansvarlige.

Foredragsholdere

Henrik Schumann Sager, senioradvokat Advokatfirmaet Ræder AS. Henrik er senioradvokat i Advokatfirmaet Ræder og arbeider særlig med insolvens-, konkurs- og garantirettslige spørsmål.

Anne Christine Wettre, advokat/ partner Advokatfirmaet Ræder AS - Anne Christine er en svært erfaren bostyrer med spesialfelt innen pengekravsrett, panterett, tvangsfullbyrdelse, dynamisk tingsrett og merverdiavgift. Hun oppnevnes jevnlig som bostyrer ved Oslo Byfogdembete.

Begge bistår jevnlig klienter både på kunde- og leverandørsiden  med ulike problemstillinger innen fagområdet restrukturering og insolvens.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....