Jøran Kallmyr tilbake til Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.3. august 2020

Tidligere justisminister Jøran Kallmyr er tilbake som partner i Advokatfirma Ræder. Den erfarne advokaten vil arbeide med eiendomsrett, forvaltningsrett og regulatoriske problemstillinger og få en sentral rolle i videreutvikling av selskapets eiendomsavdeling.

Jøran Kallmyr Advokatfirmaet Ræder.jpg

- Jeg kommer hjem. Jeg ser frem til å arbeide med mine tidligere dyktige kollegaer i et veletablert forretningsadvokatfirma som Ræder er.

Kallmyr er advokat og politiker. Han var justisminister fra 29. mars 2019 til 24. januar 2020, da han gikk ut av regjering. Tidligere har han vært
statssekretær og hatt sentrale politiske verv i Oslo kommune. Han avslutter nå sin politiske karriere og blir advokat igjen, når karantenetiden er ute den 1. august.

- Eiendomsteamet blir helt klart styrket, og vi får både større bredde og
spisskompetanse når Jøran er tilbake på laget fra august av, sider leder av
eiendomsavdelingen, Eva Hagen

Med bred og tung politisk erfaring og erfaring både fra næringsliv og det offentlige, vil han i eiendomsteamet gi råd til kunder med spørsmål knyttet til offentlig sektor, regulatorisk utvikling, som endringer av rammevilkår, og kommunikasjon og forhandlinger offentlige myndigheter. Tilbake hos Ræder vil han bl.a arbeide med eiendomsrett, forvaltningsrett og regulatoriske utfordringer.

- Kombinasjonen av juss, god innsikt og forståelse for politiske og offentlige
prosesser, kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i større
eiendomsutviklingsprosjekter og i regulatoriske problemstillinger. ​Eiendom og eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett er et komplekst fagområde i god vekst, og jeg ser ​frem til å arbeide videre med dette saksområdet sammen med resten av teamet, sier Jøran Kallmyr.

- Vi har savnet Jøran og er svært glade for at han har valgt å komme tilbake til oss. Med han styrker vi laget med en dyktig, engasjert og god lagspiller. Vi ser en stadig større etterspørsel etter erfarne rådgivere i skjæringspunktet mellom jus, forvaltning og politikk. Han har en unik kompetanse, er en av landets fremste advokater innen sitt fagfelt og nå med erfaring som statsråd noe svært få advokater har. Han vil styrke vår eiendomskompetanse ytterligere, sier daglig leder Odd Nymark.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....