Nye senioradvokater i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. januar 2020

Vi er stolt over å forfremme advokatene Liss Sunde (arbeidsrett), Ole Fredrik Melleby (eiendom), Hanne Brun Haugen (restrukturering og insolvens), Hanne Wessel Aas (forsikring, marine og transport) og Henrik Schumann Sager (restrukturering og insolvens) til senioradvokater fra egne rekker.

Bilde av nye senioradvokater i Advokatfirmaet Ræder .jpg

Liss Sunde er tilknyttet vår faggruppe for arbeidsrett og pensjon. Hun er fast rådgiver for norske og utenlandske selskaper, og bistår med alle typer problemstillinger i individuelle arbeidsforhold og tariffjus.

Ole Fredrik Melleby er senioradvokat i faggruppen for eiendomsutvikling, plan- og byggningsrett. Han har særlig kompetanse innenfor entreprise, plan- og bygningsrett, ekspropriasjon, samferdsel og offentlige anskaffelser.

Hanne Brun Haugen er tilknyttet Ræders faggruppe for restrukturering og insolvens. Hun bistår særlig innen bobehandling og har bred erfaring innenfor restrukturering, tvangsfullbyrdelse, midlertidig sikring, omtvistede pengekrav, låneavtaler og sikkerhetsstillelse, gjeldsforhandlinger og konkurs.

Hanne Wessel-Aas er senioradvokat og er tilknyttet faggruppen for forsikring, marine og transport. Hun jobber primært med sjø- og transportrett, erstatning og forsikring.

Henrik Schumann Sager er tilknyttet Ræders faggruppe for restruktuering og insolvens. Han arbeider særlig med insolvens-, konkurs- og garantirettslige spørsmål og benyttes jevnlig som prosjektleder ved behandling av konkursbo.I tillegg arbeider han med tvisteløsning / prosessoppdrag.

Gratulerer med opprykk! Vel fortjent – vi er stolte av dere!

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....