Tone Kaarbø – ny managing partner i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.10. desember 2020

Tone har vært partner i Ræder siden 2019 og tiltrer som managing partner med virkning fra 1. januar 2021.

Bilde av Tone Kaarbø

Tone har lang erfaring med ledelse fra ulike lederstillinger og er veldig engasjert i utviklingen av advokatfirmaet og advokatvirksomheten. Vi er veldig glade for at Tone tar på seg dette viktige vervet og har stor tro på at dette vil bidra til å bygge et sterkt og samlende Ræder fremover sier styreleder Jon Andersen.

Tone har som advokat arbeidet med skatterettslige og selskapsrettslige spørsmål for norske og internasjonale virksomheter siden 2010. Hun har i tillegg 17 års erfaring fra Skattedirektoratet herunder som seksjonssjef for næringsbeskatning og som avdelingsdirektør for både samfunnskontakt og for forebygging og kontroll. Hun var også medlem i regjeringsoppnevnt ekspertutvalg som vurderte vannkraftbeskatningen.

Tone vil ved siden av å være managing partner fortsatt være advokat og partner og bistå klienter med skatte- og selskapsrettslige problemstillinger.

Ny rolle

I høst ble det besluttet at den daglige ledelse av Ræder fremover vil skje ved en Managing Partner.

– Jeg er takknemlig for at partnerskapet gir meg denne tilliten. Jeg er ydmyk til nye oppgaver og ser frem til å bidra til at Ræder vokser og utvikler seg videre til beste for våre klienter. Det er mye som skjer i advokatbransjen og vi må være forberedt på at digitalisering og teknologiutvikling vil innvirke på den måte vi tradisjonelt har arbeidet på, og samhandlingen med klientene. Jeg tror at dette vil påvirke konkurransen mellom advokatfirmaene fremover, så her er det viktig å henge med. Jeg gleder meg stort til å overta denne nye rollen sier Tone.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....