Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.28. juni 2023

Advokatfirmaene Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen og får en omsetning på godt over 250 millioner. Det nye selskapet vil hete Ræder Bing, skal fortsette sin drift i Ræders lokaler i Bjørvika og får rundt 110 medarbeidere.

Bilde av Tone Kaarbø og Alf Kåre Knudsen.jpg

 Styrker posisjonen
- Å styrke vår posisjon i markedet er viktig for oss. Ved å ha en slik størrelse på virksomheten er vi mer robuste, har større markedsmessig kraft og vi vil dermed også utvide tilbudet til kundene våre, sier managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland. 

– Firmaene deler det samme verdigrunnlaget og har mange likhetstrekk. Gjennom å forene krefter får vi også større faglige miljøer, og vil tiltrekke oss enda flere dyktige kollegaer, sier managing partner Tone Kaarbø i Ræder. Hun er tiltenkt samme rolle i det sammenslåtte selskapet.

Sterkere fagmiljøer
Advokatfirmaene er hver for seg anerkjent både nasjonalt og internasjonalt innenfor de samme bransjene slik at denne sammenslåingen vil gi store fordeler og synergier. Firmaene har fra før av sterke avdelinger innen eiendom, IT/tech og underholdning og har også spisskompetanse innen handel, transport, finans, immaterialrett, forsikring og personvern.

– Gjennom sammenslåingen får vi utnyttet det fulle potensialet som ligger i begge organisasjonene, og særlig i skjæringspunktet eiendom, skatt/avgift og transaksjoner, sier Tone Kaarbø.

- Det har underveis i prosessen blitt tydelig at dette er to aktører som passer svært godt sammen, så vi er veldig glade for at sammenslåingen nå er et faktum, sier Alf Kåre Knudsen.

Les mer om Bing Hodneland 

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....