Vi er endelig Ræder Bing!

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. oktober 2023

1. oktober samles medarbeiderne i advokatfirmaene Ræder og Bing Hodneland i et felles selskap, Ræder Bing advokatfirma AS.

r_b_fellesbilde.jpg

I tillegg til å få et felles firmanavn, har vi også satt sammen nye faggrupper med dyktige eksperter fra begge selskapene, vi har flyttet sammen og vi har fått ny logo.

Arbeidet med å bli ett firma har pågått over noen måneder. Etter at vi ble enige om de store linjene og kunne lansere nyheten i juni, har vi arbeidet videre med å utvikle en sterk faglig plattform, etablert faggrupper for å samle ekspertise fra begge selskaper og lagt planer for organisering av arbeidet fremover.

Vi har stor tro på at Ræder Bings robuste fagmiljøer vil bidra til at vi blir en enda bedre samarbeidsparter for våre kunder, og et mer spennende firma å arbeide i for medarbeiderne. Vi vil få store fagmiljøer som kan ta på seg de mest komplekse juridiske problemstillingene virksomheter står overfor.

Vi gleder oss til å jobbe  i nye faglige team, og ikke minst jobbe sammen med våre kunder på eksisterende og nye problemstillinger.

Ønsker du å vite mer, ta direkte kontakt med din kundekontakt. Er du ikke kunde av oss enda, hører vi gjerne fra deg!

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....