Hvem ser vi etter?

LinkedIn icon

Vi er alltid på jakt etter kloke hoder som har den rette miksen av faglig interesse og kunnskap, samt menneskelige og sosiale egenskaper.

NIC_9737.jpg

Nøkkelen til vår suksess er våre medarbeidere - Rædere som støtter hverandre og klienten mot verdiskapende og innovative løsninger.

Enten du jobber med eller i Ræder Bing, er det enkelte ting du alltid kan forvente. At våre medarbeidere har bunnsolid faglig og kommersiell kompetanse, skal komme tydelig til uttrykk gjennom profesjonelle og innsiktsfulle diskusjoner og verdifulle råd. Vår væremåte overfor kolleger og kunder kjennetegnes av engasjement, gjennomføringsevne, positiv energi og vennlighet. Vi utøver vår rolle med naturlig og avslappet autoritet, integritet og yrkesstolthet. Du vil bli en del av et inkluderende miljø, hvor nye krefter raskt gis anledning til å jobbe med kunder og på krevende oppgaver.

Advokatene våre må ofte ta stilling i komplekse saksbilder – i møte med klienter i personlige kriser, krevende forretningsmessige problemstillinger og overfor domstolene. Derfor må du stille høye krav til både deg selv og oss. Du må kunne sette deg inn i andres situasjon og behov. 

Forretningsjus handler ikke bare om lover og regler. Derfor må du kunne forstå våre klienters forretningsavhengige problemstillinger - og kunne tenke alternativt for å kunne gi dem den beste løsningen for veien videre.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....