Hvem ser vi etter?

LinkedIn icon

Vi ser etter deg som er faglig trygg og som er like motivert for alle hverdagene på kontoret, saksarbeidet og for rundene i rettsalen. Du må være engasjert i faget ditt og bevisst den rollen du får som advokat, også sett fra et samfunnsansvarlig perspektiv.

NIC_9737.jpg

Vi er alltid på jakt etter kloke hoder, sammensatt av faglig interesse og kunnskap, samt menneskelige og sosiale egenskaper som passer hos oss.

 

Ræder Bingere støtter hverandre og kunden mot verdiskapende og innovative løsninger. Dette er nøkkelen til vår suksess.

En medarbeider i Ræder Bing har bunnsolid faglig og kommersiell kompetanse, deltar i profesjonelle og innsiktsfulle diskusjoner og gir verdifulle råd. Vår væremåte overfor kolleger og kunder kjennetegnes av engasjement, gjennomføringsevne, positiv energi og vennlighet. Vi utøver vår rolle med naturlig og avslappet autoritet, integritet og yrkesstolthet.

 

Hvis du blir en av oss, vil du bli en del av et inkluderende miljø, hvor nye krefter raskt gis anledning til å jobbe med kunder og krevende oppgaver.

 

Forretningsjus handler ikke bare om lover og regler. Derfor må du kunne forstå våre klienters forretningsavhengige problemstillinger og kunne tenke alternativt for å kunne gi dem den beste løsningen for veien videre. Advokatene våre må ofte ta stilling i komplekse saksbilder – i møte med klienter i personlige kriser, krevende forretningsmessige problemstillinger og overfor domstolene. Derfor må du stille høye krav til både deg selv og oss. Du må kunne sette deg inn i andres situasjon og behov. 

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....