Hvorfor Ræder Bing?

LinkedIn icon

Vi er alltid interessert i å finne folk som tilfører vårt miljø verdifulle perspektiver.

Ledige stillinger 1440x650.jpg

Som ung vil du oppleve at vår kultur tilrettelegger for å få fart på din karriere gjennom tidlig ansvar og tett samarbeid med erfarne kollegaer. Som advokat med noen år på baken, er vi opptatt av at du blir en viktig del av laget. Sammen finner vi den optimale balansen mellom faglige utfordringer og ambisjoner på den ene siden, livskvalitet og sosial omgang på den andre.

I Ræder Bing ser vi etter deg som liker å jobbe tverrfaglig, og som tar rask omstilling på strak arm. Vårt høye ambisjonsnivå hviler på at vi tiltrekker oss de dyktigste kandidatene som takler faglige utfordringer og en bratt læringskurve. Vi håper at du tar et høyt arbeidstempo med knusende ro, og er villig til å yte når det trengs mest. 

Hva kan du jobbe med?

Våre advokater jobber innen de fleste rettsjuridiske områder, men spesialiserer seg på forretningsjus. Vi skreddersyr alle tjenester etter behov, og ofte på tvers av våre juridiske fagområder. Vårt arbeidsprinsipp er å være sammen om det. Les mer om hvilke fagområder og bransjer vi jobber innenfor.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....