Hvorfor Ræder Bing?

LinkedIn icon

Vi er alltid interessert i å finne folk som tilfører vårt miljø verdifulle perspektiver.

Ledige stillinger 1440x650.jpg

Som nyutdannet vil du oppleve at vår vi - gjennom tidlig ansvar og tett samarbeid med erfarne kollegaer - tilrettelegger for at du skal få fart på din karriere. Hvis du er advokat/jurist med noen år på baken, er vi opptatt av at du blir en viktig del av laget.

Sammen finner vi den optimale balansen mellom faglige utfordringer og ambisjoner på den ene siden, og livskvalitet og sosial omgang på den andre. Vi liker at du tar et høyt arbeidstempo med knusende ro, og er villig til å yte når det trengs mest. 

I Ræder Bing ser vi etter deg som liker å jobbe tverrfaglig, og som raskt kan omstille deg. Med vårt høye ambisjonsnivå ønsker vi å tiltrekke oss de dyktigste kandidatene som kan håndtere faglige utfordringer og en bratt læringskurve.

 

Hva kan du jobbe med?

Våre advokater jobber innen de fleste forretningssjuridiske områder. Vi skreddersyr alle tjenester etter behov, og ofte på tvers av våre juridiske fagområder. Les mer om hvilke fagområder og bransjer vi jobber innenfor [link Vår kompetanse - Ræder Bing advokatfirma (raederbing.no)].

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....