Aktiviteter for deg som er student

LinkedIn icon

Vi holder jevnlig foredrag, kurs, manuduksjoner og andre arrangementer spesielt myntet på studenter. Vi er også tilstede på karrieredagene i Tromsø, Oslo og Bergen.

kalenderoppføring.jpg

Manuduksjoner

Vi holder flere manuduksjoner i løpet av året. Vi legger fortløpende ut informasjon på vår facebookside, på vår Instagramprofil og i vår aktivitetsoversikt

Forhandlingskonkurransen

Forhandlinger er en dominerende del av hverdagen som jurist og advokat. For å løse konflikter og for å oppnå gode resultater, må man være en god forhandler. 

Ræder er sponsor og samarbeidspartner av ELSA Oslos forhandlingskonkurranse som holdes i januar/februar/mars hvert år. Våre advokater holder kurs i forhandlingsteknikk før de påmeldte lagene forhandler seg frem til en avtale og en finaleplass.

Forhandlingskonkurransen holdes i januar - mars hvert år. 

Les artikkel: Forhandlingskompetanse er gull verdt 

Karrieredager

Vi deltar på arbeidslivsdagene (ALD) i Oslo, Bergen og Tromsø. Bli kjent med oss og søk på traineeopphold.

Håper vi sees!

Vi håper å treffe deg på noen av våre arrangementer gjennom året. Hold deg oppdatert i vår arrangementkalender for informasjon manuduksjoner og andre kurs. Vi legger også ut oppdatert informasjon om arrangement, kursing og karrieredager på våre facebooksider. Vi sees!

 

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....