Internasjonalt nettverk

LinkedIn icon

Vårt advokatkontor har flere advokater med en internasjonal bakgrunn og erfaring av relevans for komplekse internasjonale oppdrag. Med bakgrunn i denne kompetansen har vi delvis fulgt, og delvis ledet, våre klienter utenfor landegrensene.

fly_på_flyplass_650.jpg

Næringslivets ubønnhørlige internasjonalisering har vært en tydelig trend i mange år. Dette har gjort det stadig viktigere for advokater å være kjent med internasjonale standarder, samt lover og rettskulturer i andre jurisdiksjoner. 

Slike oppdrag på tvers av landegrensene er i økning, og i tillegg til et betydelig antall oppdrag i hele Norden, har vårt selskap en økende oppdragsmengde i andre europeiske land, Asia og Nord-Amerika. To av våre advokater, alle norske, har advokatbevilling i delstaten New York, og mer enn 15 års erfaring fra advokatfirmaer i New York City. Ræder har et US Corporate Desk som tilbyr spisskompetanse innen amerikansk selskapsrett og tilrettelegging for nordiske selskaper som ønsker å utvide sitt nedslagsfelt mot det amerikanske investormarkedet.

Vi hjelper også utenlandske virksomheter med å finne frem i Norge, og spiller blant annet en aktiv rolle i ulike internasjonale handelskamre og samarbeidsfora.

Vi pleier dessuten forbindelse med en rekke advokatfirmaer over hele verden, slik at vi til enhver tid skal kunne tilby våre klienter de beste råd og tjenester dersom de behøver bistand fra utenlandske advokater. 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....