Tomtefeste

Vi tilbyr et sterkt bransjeteam som spesialiserer seg på tomtefeste. Våre juridiske eksperter bistår privatpersoner og selskaper ved innløsning, regulering og avvikling av tomtefeste, og tar saker for både fester og grunneier.
Tomtefeste_2.jpg

Teamet er et av få større bransjeteam som spesialiserer seg på tomtefeste. Våre advokater bistår privatpersoner og selskaper ved innløsning, regulering og avvikling av tomtefeste, og tar saker for både fester og grunneier. Teamet tilbyr eksakt kunnskap innen økonomi, verdsettelse og renteutvikling, og ved salg av virksomheter og utviklingsprosjekter, hvor det ofte ligger festekontrakter i bunnen, kan teamet bistå med en ekspertise som ivaretar sentrale interesser og utenlandske investorer og kjøpere.

Advokatene har lang erfaring innenfor tomtefeste, både på grunneiersiden og festersiden, og skiller seg derfor ut på et område dominert av enkeltadvokater som representerer enten fester eller grunneier. Ved å samle kompetansen, ser man lettere hvor skoen trykker for begge parter, og man kan identifisere problemstillingene raskere.

Teamets advokater har prosedert mange av de siste års store festesaker, også i Høyesterett. Flere av advokatene har erfaring fra Norges største transaksjonsfirmaer, og vet derfor hvor viktig kunnskap om tomtefeste er ved store eiendomstransaksjoner.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....