Webinar: Arv og generasjonsskifte

LinkedIn icon

Du er kanskje blant dem som vurderer et generasjonsskifte fordi du har hørt at arveavgiften kan komme tilbake ved et eventuelt regjeringsskifte? Uavhengig av frykt for innføring av arveavgift eller ikke, kan det være gode grunner til å vurdere om et generasjonsskifte bør gjennomføres. Det er mange spørsmål å ta stilling til og valgene du tar vil ha ulike juridiske konsekvenser.

Bilde generasjonnskifte .jpg

Det kan være flere grunner til at generasjonsskifte skal vurderes uavhengig av utfallet av stortingsvalget. Det er viktig at overføring av verdier til neste generasjon er gjennomtenkt, og gjerne diskutert med neste generasjon.Det er flere ting en bør være klar over når det gjelder skattekonsekvenser, og det er fullt mulig å innrette seg mest mulig skatteoptimalt.

Slike prosesser kan ta tid og da er kanskje tiden inne for å gjennomføre generasjonsskifte?


På webinarer ser vi nærmere på:

  • Overføring av verdier til barn mens du lever og etter en bortgang
  • Omorganisering, optimalisering av selskapsstrukturer og andre grep for å forberede et generasjonsskifte
  • Aksjonæravtaler og sameieavtaler
  • Overføring av eiendom og dokumentavgift
  • Muligheter og begrensninger i den nye arveloven - betydning for et generasjonsskifte

 

Foredragsholdere 

 

Anne Gro og Tone fra Advokatfirmaet Ræder diskuterer dette og mer i dette webinaret, som er gratis, og passer for dagens og kommende bedriftseiere.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....