Digitale trusler mot SMB-bedrifter

LinkedIn icon

Oktober er Den Nasjonale Sikkerhetsmåneden. I samarbeid med Experis Cybersecurity, NorSIS og SMB Norge arrangerer vi frokostseminar om digitale trusler. Målet er at seminaret skal bidra til at din bedrift kan få bedre oversikt over de digitale truslene som finnes, hvilke plikter bedriften har til å sikre seg, hvilken juridisk risiko manglende sikkerhet innebærer, og ikke minst hvilke muligheter man har til å begrense risikoen – sikkerhetsmessig og juridisk.

futuristic-digital-blockchain-background-fintech-technology-picture-id1060950942.jpg

På bakgrunn av innledning om disse temaene fra sikkerhetseksperter og advokater, går seminaret over til en paneldebatt om hva små og mellomstore bedrifter kan og bør gjøre for å beskytte seg mot dagens digitale trusler. 

Agenda:

Digitale trusler mot små og mellomstore bedrifter
Vi ser nærmere på hvilke trusler myndighetene og ekspertene mener er mest alvorlige for små og mellomstore bedrifter, og gir noen gode råd om hva dere kan gjøre for å unngå dem.

v/Bjarte Malmedal, Fagleder Experis Cybersecurity

Plikter og muligheter for små og mellomstore bedrifter
Nær sagt alle virksomheter er direkte eller indirekte forpliktet til å ta cybersikkerhet på alvor. Vi gir en oversikt over de sentrale forpliktelsene under sikkerhetsloven med forskrifter, IKT-forskriften og GDPR. Uansett om din bedrift er forpliktet eller ikke, finnes det muligheter for å begrense den juridiske risikoen knyttet til cyber-trusler, for eksempel gjennom gode avtaler med kunder og leverandører og gjennom gode interne rutiner og tydelig internt definerte roller.

v/ Advokatene Kyrre W. Kielland og Vebjørn Søndersrød, Advokatfirmaet Ræder AS

Panelsamtale: Hva kan små og mellomstore bedrifter gjøre for å sikre seg mot cybertrusler?
Vi tar utgangspunkt i et realistisk scenario og diskuterer hva småbedrifter kan og bør gjøre for å sikre seg. Hvor mye ressurser skal bedriften legge i sikkerheten og er det noe som bør prioriteres opp/ned? Seminardeltakerne vil få mulighet til å stille egne spørsmål til panelet både under og etter debatten.

Panel: Fagleder, Bjarte Malmedal (Experis Cybersecurity), seniorrådgiver Trude Talberg-Furulund (NorSIS), seniorrådgiver, Are Okkenhaug Jerstad (SMB Norge) og partner Vebjørn Søndersrød (Advokatfirmaet Ræder).

Moderator: Partner Kyrre W Kielland

Målgruppe:

Daglig ledelse, styremedlemmer, sikkerhetssansvarlige, personopplysningsansvarlige og andre med lederansvar for cybertrusler.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....