Kyrre W. Kielland yter bistand innenfor selskapsrett, kontraktsrett, finansregulatorisk, markedsrett og forsikrings- og erstatningsrett. Han er leder for Ræders avdeling innen selskapsrett/ corporate.

Han har en bred erfaring som spenner fra transaksjoner og finansregulatoriske spørsmål på den ene siden, til tvisteløsning i forsikringsrelaterte saker på den andre siden.

Innenfor transaksjoner bistår Kielland med selskapsrettslig og kontraktsrettslig rådgivning i forbindelse med oppkjøp og finansiering, herunder emisjoner, bankfinansiering, leasing og obligasjonslån.. Kielland har erfaring med transaksjoner innenfor ulike industrier slik som shipping, luftfart, dagligvare og teknologiselskaper. Han bistår også betalingsforetak og Fintech-selskaper med regulatoriske problemstillinger og compliance.

Innenfor forsikring/erstatning bistår Kielland jevnlig norske og internasjonale produsenter og deres forsikringsselskaper med rådgivning og tvisteløsning. Han har særlig erfaring innenfor produktsikkerhet og produktansvar, og er medforfatter av Produktansvarsloven: med kommentarer (2015) som ble gitt ut på Gyldendal Akademisk.

Kyrre er omtalt som product liability expert i den internasjonale kåringen Legal 500, og rangert inn kategorien Varehandel i Finansavisens årlige advokatundersøkelse.

Utdanning

  • 2010Advokatbevilling
  • 2010International Visitor Leadership Program: “U.S. Judicial System”, arrangert av U.S State Department
  • 2008Master i rettsvitenskap ved UiO

Arbeidserfaring

  • 2023 -Partner, Ræder Bing Advokatfirma AS
  • 2014 - 2023Partner, Advokatfirmaet Ræder AS
  • 2011 - Sensor, UiO og HiL
  • 2012 - 2013Advokat (secondment), Eksportkreditt Norge AS
  • 2008 - 2014Senioradvokat, advokat & advokatfullmektig hos Advokatfirmaet Kluge DA
  • 2007 - 2008Vitenskapelig assistent, Institutt for privatrett, UiO

Annet

2018 - Styremedlem, Den Norske Dataforeningens faggruppe for Blockchain

 

Forfatter av artikler

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....