Gjennomføring av Blockchain-prosjekter

LinkedIn icon

Ræder og Entroopy deler av sine juridiske, teknologiske og forretningsmessige erfaringer med gjennomføring av Blockchain-prosjekter. Målet er å gi din virksomhet innsikt i hvordan Blockchain-teknologi fungerer og hvordan det kan brukes for å skape verdifulle endringer i din virksomhet

blockchainprosjekter.jpg

Spørsmålet er ikke lenger «om», men «når» Blockchain-teknologi kommer til å endre måten vi gjennomfører digitale forretningsprosesser på. De som er tidlig ute med å forstå og anvende Blockchain-teknologi for å utvikle og effektivisere sin virksomhet vil ha store muligheter til å øke sitt konkurransefortrinn. Blockchain-prosjekter er kompliserte og erfaringsgrunnlaget er begrenset. Derfor er det ekstra viktig at prosjektet er gjennomtenkt og underlagt løpende oppfølging for å sikre at prosjektet kan gjennomføres i tråd med intensjonene og virksomhetens behov.

Agenda: 

  • Velkommen - v/ advokat Kyrre W. Kielland, Advokatfirmaet Ræder AS
  • Hva er Blockchain og hva kan det brukes til? v/ David Garner og Peter Flem, Co-Founders Entroopy AS
  • Gjennomføring av Blockchain-prosjekter - v/ advokat Kyrre W. Kielland, Advokatfirmaet Ræder AS og David Garner og Peter Flem, Co-Founders Entroopy AS
  • Mingling og servering

Målgruppe: 

Daglig ledelse, styremedlemmer, ansvarlige for forretningsutvikling/digitalisering, personopplysningsansvarlige og andre med ansvar for Blockchain-prosjekter.

 

Seminaret er gratis.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....