Turbulent eiendomsmarked. Hva er status og hva skjer i boligbransjen nå?

LinkedIn icon

Store byggeprosjekter kanselleres, byggekostnadene øker, rentehevinger på rekke og rad, råvaremangel som følge av krigen i Ukraina… Hva er egentlig status i eiendomsmarkedet nå og hva vil skje med boligbransjen på sikt? 

Oslo gater.jpg

Velkommen til et spennende seminar, hvor vi har invitert Administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening, jurist og tidligere statssekretær, Lars Jacob Hiim, til å presentere rykende ferske tall og statistikker om hvordan det egentlig står til i bolig- og eiendomsmarkedet i høst.

I tillegg vil vi i Ræder bl.a. ta opp utfordringer alle endringene kan få for inngåtte kontrakter, belyse tema rundt det å eie sekundær- og primærbolig, hvordan prise uttak av verdier fra eget AS, og hvilken effekt kan dette ha på formue- og skatteberegninger med mer. Og til slutt – Skatteopplegget for 2023 er ventelig vedtatt – og vil bli gjennomgått. Det er også tidligere varslet «Monsterskatt» på bl.a. bruk av private eiendeler i AS (nå utsatt). Vi kommenterer og kommer med innspill.

Agenda:

  • Status & situasjon i boligmarkedet i dag, med bl.a. tall for salg og igangsetting for tredje kvartal 2022. v/ Lars Jacob Hiim, Adm.dir. Boligprodusentenes Landsforening  

  • Bygge, kjøpe, eie, leie? Hva er smart og hvilke grep bør man ta?
    v/ Jøran Kallmyr, Partner Ræder 

  • Foreslåtte skatteendringer i statsbudsjettet 2023. Hva du bør være oppmerksom på, samt mulige konsekvenser av den omtalte grunnrenteskatten v/ Tone Kaarbø, Managing Partner, Ræder


Velkommen til lett frokost fra dørene åpnes kl. 08.15. Foredragene starter presis kl. 08.30. Etter seminaret blir det tid til spørsmål og mingling frem til ca. kl. 10.00.

Seminaret er gratis, men krever påmelding. Velkommen skal du være til oss i Bjørvika, tirsdag morgen, 25. oktober. Håper vi sees! 

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....