Etterlev kravene i hvitvaskingsloven mer effektivt med BankID AML

LinkedIn icon

I samarbeid med VIPPS og Verified arrangerer Advokatfirmaet Ræder frokostseminar om hvitvaskingskontroll og BankID AML. Hvilke plikter har du iht hvitvaskingsloven og hvilken løsninger kan effektivisere og digitalisere din hverdag?

Bilde av mann frokostseminar om kundekontroll

Få oversikt over advokaters og næringsmegleres plikter etter hvitvaskingsloven, og hvilke verktøy som gir deg tilgang på informasjonen som kreves for å gjøre kundekontroll og løpende oppfølging. Vi viser deg hvordan du med enkle verktøy kan få digitale, smidige og brukervennlige rutiner for onboarding og oppfølging av dine kunder/klienter i samsvar med hvitvaskingslovens krav.

Program 

  • Registrering og frokost (08:30-09:00)
  • Velkommen v/Rita Rostom, Vipps og Cathrine Grundtvig, Advokatfirmaet Ræder (09:00-09:05)
  • Kontroll- og rapporteringsplikter etter hvitvaskingslovenv/Cathrine Grundtvig og Kyrre W. Kielland, Advokatfirmaet Ræder (09:05-09:50)
  • Bruk av digitale løsninger som BankID AML til å etterleve kravene og vurdere risiko mer effektivt, og om hva man bør være oppmerksom på når man bruker slike verktøy - v/Espen Tokerud, produktsjef BankID AML i Vipps (09:50-10:05)
  • Demo: ID-kontroll av Fysisk Person på 60 sekunder - uten personlig oppmøte. Hvordan kommer vi i gang med digital elektronisk kundekontroll? - Julian Berger, Verified (10:05-10:20)
  • Kahoot, premieutdeling og oppsummering (10:20-10:30)

Målgruppe:

Advokater og næringsmeglere samt administrativ ledelse i advokatfirmaer og næringsmeglere. Kurset tilfredsstiller krav til etterutdanning for advokater.

Seminaret er gratis

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....