Manuduksjon/praktikum i JUS3111 Formuerett I

LinkedIn icon

Vi arrangerer eksamensrettet webinar med manuduksjon og praktikumsoppgave om utvalgte emner innenfor JUS3111 Formuerett I.

Bilde av hender som signerer kontrakt.jpg

Utgangspunktet for manuduksjonen er læringskravene («god forståelse») i emnet Avtalerett (JUS3111). Utgangspunktet for praktikumkumsoppgaven vil være Obligasjonsrett I (JUS3111).

Temaer for webinaret vil være:

  •  Manuduksjon i Avtalerett v/partner Kyrre W. Kielland
  •  Digital praktikum i Obligasjonsrett I. Vi deler inn i kollokviegrupper med en Ræderadvokat per gruppe, og avslutter med felles gjennomgang.

Praktisk informasjon: 

Selve Webinaret starter kl. 16.00 og manuduksjonen vil ha en varighet på ca 45 min. Deretter 15 minutters pause for en benstrekk og påfyll av kaffe/forfriskninger.
I pausen deler vi også ut praktikumsoppgavene og tildeler alle en virtuell kollokviegruppe med kollokvieveileder fra Ræder. Kl 17.00 starter diskusjonen i kollokviegruppene ca (60 minutter). Kl 18.00 starter vi felles oppgavegjennomgang (ca 30 minutter).
 
Det blir mulighet for å stille spørsmål underveis ved hjelp av Q&A-funksjon.
 
Få praktisk og eksamensrettet påfyll, slik at du er godt rustet til eksamen!

Påmelding:

Det er ikke lenger mulig å melde seg på manuduksjonen. 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....