Ny rettspraksis innen profesjonsansvar

LinkedIn icon

De siste årene er det avsagt flere interessante dommer fra Høyesterett og lagmannsrettene i ulike saker om profesjonsansvar. Vi oppsummerer siste rettspraksis på området, slik at du er ajourført på hva som er gjeldende rett.

nærbilde_av_klubbe_750.jpg

Velkommen til høstens andre frokostseminar innen erstatnings- og forsikringsrett, tirsdag 18. oktober her i Bjørvika hos Advokatfirmaet Ræder.

Tema på froksotseminaret er «Ny rettspraksis innen profesjonsansvar». Vi diskuterer rettspraksis, dommene som er avsagt, og ser på om profesjonsansvaret har blitt strengere eller mer nyansert for ulike yrkesgrupper.

Målgruppe: 

Seminaret retter seg i første omgang mot advokater, jurister og saksbehandlere i forsikringsselskapene og de som regelmessig behandler forsikringskrav, men også andre som har interesse for temaene er velkomne. Det blir lagt opp til en praktisk tilnærming, med åpning for spørsmål og diskusjon.

Foredragsholdere 

  • Joar Heide, advokat, partner - Joar er spesialist på tvist og prosedyre. Han har bred faglig kompetanse, men med et særlig fokus på tvister innen kontraktsrett, arbeidsrett, fast eiendoms rettsforhold, selskapsrett og erstatningsrett. Hans spisskompetanse ligger innenfor saker som berører økonomiske og regnskapsmessige forhold, samt forskjellige typer profesjonsansvar.

  • Nina Wilborn, advokat - Nina er fast advokat tilknyttet Ræders faggruppe for tvisteløsning og prosedyre. I det daglige arbeider Nina hovedsakelig med sivile tvister for domstolene, og bistår klienter med tvisteløsning innenfor flere ulike fagfelt. 

 

Arrangementene er gratis, men krever påmelding. Lett servering fra dørene åpnes kl. 08.00. Seminaret starter presis 08.15. 

Sted: Advokatfirmaet Ræder, 9.etg., Dronning Eufemias gate 11, Bjørvika.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....