Rædermorgen Webinar: Likviditet i utfordrende tider!

LinkedIn icon

For svært mange virksomheter er nok likviditet et særlig aktuelt tema i disse dager. Hva gjør du som bedriftseier når «kassa» er tom? Hvor skal du starte og hva skal man prioritere. Hvordan kan man skaffe ny kapital? Vi ser videre på god likviditetsstyring og likviditetsbudsjetter med mer. Velkommen til et nyttig og viktig webinar!

nærbilde_av_penger_stablet_750.jpg

LENKE TIL WEBINARET

Likviditet betyr kort sagt betalingsevne - og er et økonomisk uttrykk for evnen til å kunne betale løpende utgifter som regninger, lønn, utviklingskostnader, skatt m.m. God likviditet betyr at man har "høy evne til å kjøpe", med andre ord god mulighet til å dekke forventede og uforutsatte utgifter.

Så hva gjør man når "kassa er tom" eller man har gode regnskapstall, men «bunnskrapt kasse»? Hva er så «god likviditetsstyring»? Er likviditetsbudsjett fordelaktig og hvorfor? Kan man satse på tilstrekkelig likviditet gjennom offentlige støtteordninger i 2021?

På dette webinaret setter vi fokus på det viktige temaet "Likviditet", stiller spørsmål og gir gode svar med følgende agenda:  

Agenda: 

  • Likviditet – hvorfor viktig?
  • Hva må du ha kontroll på?
  • Aktuelle tiltak for styrket likviditet
  • Vurdering av egenkapitalen
  • Råd & Tips
  • Erfaring fra virksomheter med likviditetsutfordringer
  • Spørsmål og svar (Q&A)

Foredragsholdere er Vidar Andersen fra Concepta Partners og Erling Opdal, Advokatfirmaet Ræder. 

Velkommen skal du være! Meld deg på i skjema til venstre og få tilsendt påmeldinglenke til webinaret når datoen nærmer seg. 

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....