Rædermorgen Webinar: Hvordan budsjettere i uforutsigbare tider?

LinkedIn icon

Mange selskaper er i full sving med budsjettering for 2021. Et svært relevant spørsmål blir da: Hvordan kan en ledelse – i små som store bedrifter, utarbeide relevant og gode budsjetter under særdeles uforutsette betingelser i et uforutsigbart marked? Hva er styrets ansvar og plikter? Vi arrangerer et praktisk rettet webinar, hvor du får gode, konkrete råd og tips, samt verktøy til bruk i ditt budsjetteringsarbeid.

penger og 2021.jpg

De ytterligere innskjerpinger rundt bl.a. Covid 19, kompliserer planleggingsarbeidet ytterligere. Et budsjett er også ledelsens varsellampe for avvik og styrets viktigste instrument for måloppnåelse og kontroll, bl.a. for fortsatt mulig drift. Det blir derfor mer enn noen gang viktig å budsjettere riktig, selv under vanskelige forutsetninger. Budsjettering kan være en slitsom prosess for administrasjonen, men det kan like fort være den mest spennende og lærerike del av arbeidet, kunnskapen om og videre drift av selskapet.

Program: 

  • Hvordan gjennomføre en god budsjettprosess i utfordrende tider
  • Type budsjetter – resultat – investering og likviditet
  • Gode maler og verktøy for budsjettering
  • Styrets plikter. Hva sier lovverket? Ref. Aksjeloven §3-4, §3-5
  • Styreprotokollen – dokumentasjon for videre drift
  • Spørsmål og svar
    • Vi åpner også opp for Q&A. Sender du inn dine spørsmål på forhånd (marked@raeder.no), vil vi trekke ut 3 vinnere som alle får den nye boken «Likviditet på 1-2-3» av Vidar Andersen, som inneholder alt du trenger i forhold til å utarbeide gode budsjetter.


Foredragsholdere:

Vidar Andersen -  Partner og aut. regnskapsfører i Concepta Partner AS. Har bred erfaring både fra styreverv og som aktiv kurs- og foredragsholder innen regnskap og økonomi. Vidar er forfatter av flere styre- og økonomibøker, bl.a Styreguiden, Styrearbeid på 1-2-3, Likviditet på 1-2-3 og De viktigste styrespørsmålene.

Erling Opdal – Partner (H) i Ræder - som har omfattende erfaring med rådgivning innen forretningsjuridiske og strategiske spørsmål - og benyttes ofte innen restrukturering av virksomheter.
 

Målgruppe:

Seminaret retter seg mot bedriftseiere, CEO, CFO styremedlemmer o.l.

Se webinaret her

 

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....