Webinar: Førstehjelp til SMB bedrifter

LinkedIn icon

Mange bedrifter rammes av nedstengingen av samfunnet i kjølvannet av koronaviruset. Myndighetene har vedtatt krisetiltak for bedrifter som skal gjøre overgangen til krisetilstander noe bedre. Ræder avholder RæderMorgen et tre-delt Webinar om de krisetiltak og støtteordninger regjeringen har besluttet som følge av korona- situasjonen.

Bilde av koffert og penger .jpg

Hver del vil vare 30 minutter, der det er satt av hhv 20 minutter til presentasjon og 10 minutter til spørsmål innenfor hver del. En kan delta på en eller flere deler etter eget valg.

Offentlige støtte- og garantiordninger i korona-krisetiden (kl 10.00-10:30)

I denne delen av webinaret gir vi en oversikt over de ulike støtte- og garantiordningene som er etablert for å hjelpe bedriftene gjennom krisen. Vi fokuserer på ordninger som små og mellomstore bedrifter kan dra nytte av.
 
Partner og advokat, Kyrre W Kielland
 

Hvordan gå frem når en søker om lån med statlig lånegaranti (kl 10.30-11.00) 

Det er vedtatt lov og forskrift om statlig garantiordning for lån til små og mellomstore bedrifter. Vi gir praktiske råd til hva som bør være med i søknaden.
 
Partner og advokat, Anne Christine Wettre 
 

Skatte- og avgiftstiltak (kl 11.00-11.30)

Regjeringen har lagt frem tiltak for å avhjelpe bedriftenes likviditet. Så langt er det stor sett gitt utsettelser med frister for innbetaling av skatter og avgifter, men det er også andre ordninger som på kort og litt lengre sikt vil innebære lettelser for bedriftene. I del tre av webinaret går vi igjennom tiltakene som er lagt frem så langt.

Partner og advokat, Tone Kaarbø

 
 

Påmelding: 

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

1. Fyll ut skjema

2. trykk på 'registrer meg'

3. Du får tilsendt lenke til webinaret i god tid før arrangementet. 

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....