Statlig garantiordning for lån

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.8. april 2020

Stortinget har vedtatt en ny lov om statlig garantiordning for lån til små og mellomstore bedrifter. Garantiordningen er godkjent av ESA og sanksjonert i statsråd 27. mars.

Bilde av hender som signerer kontrakt.jpg

Låntakere måtte i utgangspunktet falle inn under definisjonen av en liten eller mellomstor bedrift. Ordningen er 3. april utvidet til å omfatte også større bedrifter. Det er litt ulike kriterier og lånerammer om låntaker er å anse som SMB eller en større bedrift. Låntaker kan uansett ikke ha vært i økonomiske vanskeligheter per 31. desember 2019 eller ha fått avslag på lånesøknad den siste tiden før koronavirusutbruddet.
 
 

Hjelp med søknaden?

Ønsker du å søke om finansiering gjennom statlig garantiordning? Ræder kan bistå med søknadsprosessen. Vår søknadsmal gir deg en oversikt over hva som bør vedlegges søknaden herunder mal for handlingsplan.  
 

Oversikt over andre ordninger

Regjeringen har vedtatt flere krisetiltak.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....