Ræder Bings skatteeksperter anerkjennes i World Tax

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.21. august 2024

Ræder Bing med sterke plasseringer innen kategoriene Transactional Tax, Tax Controversy og Shipping i 2025-utgaven av World Tax.

abstract-glittering-blue-glitter-with-golden-christmas-lights-and-shiny-sparkling-background.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=DULxH-8YW0PsPNJ86v9IMmV602JCher8Sw_0MyUL4Tg=.jpg

Utmerkelsen i World Tax guiden er en anerkjennelse av det gode arbeidet vår skattegruppe har utført over flere år. Ræder Bing har et sterkt kompetansemiljø, og dette blir nok en gang bekreftet av World Tax. Vi er stolte over å få befestet vår posisjon som et ledende advokatfirma også på dette område. 

Women in Tax Leaders 

Advokat / partner Anne Gro Enger er nok en gang rangert som «Highly regarded practitioner» og  «Women in Tax Leader». Dette plasserer henne på den prestisjefylte listen over verdens ledende kvinnelige skatterådgivere og advokater. En plass i guiden krever nominasjoner fra kunder og andre bransjeeksperter, og er en bekreftelse på sterke prestasjoner og utmerkelser i markedet det siste året.

 Anne Gro Enger er partner i Ræder Bing og er tilknyttet firmaets skattegruppe. Hun har lang og bred erfaring fra norsk og internasjonal skatterett, med internasjonal selskapsbeskatning som sitt hovedfelt. Hun har bakgrunn som internadvokat fra olje og gass sektoren, erfaring som dommerfullmektig, samt flere år i Skattelovavdelingen i Finansdepartementet og i skatteforvaltningen, også der hovedsakelig med næringsbeskatning. Hun ble nylig medlem av klagenemnda for petroleumsskatt.

Utmerkelsen i World Tax guiden er en anerkjennelse av det gode arbeidet vår skattegruppe har gjort over flere år. Ræder har et sterkt kompetansemiljø på dette feltet. Dette blir nok en gang bekreftet av World Tax og vi er stolte over å få befestet vår posisjon som et ledende advokatfirma også på dette området.

Se resultatene her

Om World Tax

World Tax, kartlegger de ledende advokater og advokatfirmaer innen skatt. Guiden er utarbeidet i samarbeid med International Tax Review. World Tax dekker 140 jurisdiksjoner og er basert på undersøkelser blant 25 000 klienter og 4800 bransjekollegaer globalt.  

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....