Vi får fart på deg!

LinkedIn icon

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som juss-student eller nyutdannet skal lykkes i arbeidslivet. Hos Ræder får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver.

bilde_av_Stafettpinne_750.jpg

Startskuddet: traineeordningen

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Våre studentansvarlige vil følge deg gjennom traineeoppholdet.

Typiske arbeidsoppgaver vil være å skrive notater, utkast til brev, foreta rettskildesøk og utarbeide utkast til prosesskriv. Vi tilstreber at du som trainee skal få bli med oss i retten og på våre kundemøter når det er mulig. I tillegg inviteres du med på relevante kurs, møter og andre arrangementer.

Les mer om hva som inngår i vår traineeordning

 

Neste etappe: skriveplass

Som masterstudent kan du søke om skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive avhandlingen som inngår i mastergraden.

I tillegg til økonomisk støtte får du egen kontorplass, fri adgang til våre faglige ressurser og ikke minst blir du en del av vårt faglige og sosiale miljø. Du vil også få veiledning fra en av våre partnere eller senioradvokater innenfor det fagområdet du velger å skrive om. Skriveplass hos oss utlyses 2 ganger i løpet av året.

Ønsker du å skrive masteroppgave om et forretningsjuridisk emne og innen ett av våre fagområder, oppfordrer vi deg til å søke. 

Les mer om vår skriveplassordning

 

Hvordan søker jeg?

For studenter har vi fortløpende opptak til traineeopphold, der hovedopptaket skjer etter intervju under Arbeidslivsdagene i Bergen, Oslo og Tromsø.

Søk på traineeordningen

Som masterstudent kan du søke på skriveplass hos oss to ganger i året, hvor opptak skjer i god tid før semesterstart. I tillegg håper vi at vi møter deg på et av våre faglige eller sosiale arrangementer. 

Søknadsfrist for skriveplass er årlig:

For vårsemesteret: 1. november

For høstsemesteret: 1. april

Søk på skriveplass

 

Andre studenttilbud

For deg som fortsatt er student holder vi jevnlig kurs og arrangement spesielt myntet på studenter, og vi er tilstede på karrieredager i Tromsø, Oslo og Bergen. I tillegg holder vi en rekke manuduksjoner og foredrag gjennom året, slik at du er enda bedre rustet til eksamen. 

Ræder er hovedsamarbeidspartner til ELSA Oslos Forhandlingsteknikkonkurranse som holdes i januar–mars hvert år. Våre advokater holder kurs i forhandlingsteknikk før de påmeldte lagene forhandler seg frem til en avtale og en finaleplass.

Se våre studentaktiviteter

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....