Luftfart

Ræders luftfartsteam består av erfarne advokater som jevnlig bistår og gir juridiske råd til nasjonale og internasjonale aktører innen luftfartsindustrien.
Bilde av fly over containerhavn

Blandt våre kunder har vi flyselskaper og andre utleiere/leietakere, flyplasser, banker og finansieringsinstitusjoner og forsikringsselskaper. Ræders luftfartsgruppe bistår typisk om finansiering og andre transaksjoner, skatte- og selskapsspørsmål, leasingavtaler, salg/kjøp av fly, registrering og avregistrering av fly, samt reguleringsspørsmål, tvisteløsning, passasjerkrav, regresskrav og forsikringsrelaterte spørsmål.

Ræders advokater er kjent for sin responsive og kommersielle tilnærming, og luftfartsgruppen drar nytte av sin erfaring innen andre transportnæringer, f.eks. Shipping.

Ræder er medlem av L2B Aviation

articleCreated with Sketch.26. januar 2021

Høyesterett med avklaringer om klagefrist ved flyforsinkelser

Bilde fra flyplassterminal.jpg

14. desember 2020 avsa Høyesterett dom om reklamasjonsplikten ved en flypassasjers krav på standarderstatning for en forsinket flyvning i henhold til forordning (EF) nr. 261/2004 (flypassasjerforordningen). Høyesterett kom enstemmig til at det ikke gjaldt noen reklamasjonsfrist, og at det dermed var tilstrekkelig at kravet var fremsatt innen utløpet av den alminnelige foreldesfristen på tre år.

articleCreated with Sketch.7. mars 2019

Drone regulations

World_Drone_Regulations.jpg

Kyrre W. Kielland elaborates on drone regulations in Norway in L2B Aviation’s “World Drone Regulations”.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....