Luftfart

Ræder Bings luftfartsteam består av erfarne advokater som jevnlig bistår og gir juridiske råd til nasjonale og internasjonale aktører innen luftfartsindustrien.
Bilde av fly over containerhavn

Blandt våre kunder har vi flyselskaper og andre utleiere/leietakere, flyplasser, banker og finansieringsinstitusjoner og forsikringsselskaper. Ræders luftfartsgruppe bistår typisk om finansiering og andre transaksjoner, skatte- og selskapsspørsmål, leasingavtaler, salg/kjøp av fly, registrering og avregistrering av fly, samt reguleringsspørsmål, tvisteløsning, passasjerkrav, regresskrav og forsikringsrelaterte spørsmål.

Ræder Bings advokater er kjent for sin responsive og kommersielle tilnærming, og luftfartsgruppen drar nytte av sin erfaring innen andre transportnæringer, f.eks. Shipping.

Ræder Bing er medlem av L2B Aviation

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....