Kunde i Ræder Bing

Hos Ræder Bing har vi fokus på deg og din sak. Vi etablerer partnerskap gjennom tett oppfølging, og tillit gjennom veloverveide strategiske råd som tjener dine interesser. Sammen med deg er vi kloke, kreative og konstruktive.

Hvorfor velge oss?

De fleste advokatfirma fortoner seg kanskje som like hvis man ikke vet hva som skiller. Så hvorfor skal du velge vårt advokatkontor? 

Fordi det handler om mennesker. Bak hver medarbeider hos oss finner du et menneske med solid faglig kunnskap og erfaring, samt et sterkt ønske om å finne den beste løsningen for din spesifikke juridiske utfording. Du vil bli møtt av en advokat som har de beste forutsetninger for å forstå din situasjon og veilede deg videre. Sammen med deg ser vi saken fra alle vinkler eller tenker nytt i en fastlåst situasjon.

Svarene du trenger

Vi jobber ofte på tvers av de ulike juridiske fagområdene for å finne den mest optimale løsningen for din virksomhet. I tillegg tilbyr vi et stort nettverk av samarbeidspartnere, både nasjonalt og internasjonalt om det skulle trenges. Våre svar skal både være juridisk korrekte, praktisk gjennomførbare og holdbare. 

Tilgjengelighet

Vi legger stor vekt på et høyt servicenivå og kvalitet i vår rådgivning gjennom å analysere våre kunders behov før vi går i gang med arbeidet, samt være tilgjengelig for spørsmål. Vi har en åpen dialog i forhold til omfanget av saken og de økonomiske betingelsene. Du vil alltid motta en oppdragsbekreftelse sammen med standard oppdragsbetingelser, før vi går igang med arbeidet. 

Hos oss tør vi påstå at du får en kundeoppfølging som er mer personlig, mer energisk og mer oppmerksom enn hos de fleste andre advokatkontorer. Vi har en lang historisk tradisjon med å skape tillit og verdier for våre klienter gjennom ordentlighet, engasjement, kvalitet og respekt.

Gjennomføring av saken

Vi legger stor vekt på å lytte og forstå våre kunders situasjon og ønsker knyttet til gjennomføringen av saken. Før vi går i gang med å løse en sak vil vi derfor bruke tid på å diskutere dine forventninger. Det er viktig å finne ut av hvor mye en sak haster, når du forventer et svar og i hvor stor grad du selv ønsker å være en del av prosessen, samt hvordan man orienterer om sakens fremdrift etc.

Det utpekes alltid en ansvarlig partner for alle saker vi mottar. Det er den ansvarlige partneren som påtar seg forpliktelsen til å sikre at oppdraget løses på en best mulig måte til kundens tilfredshet og etter våre interne rutiner og regelverk. Den ansvarlige partner vil være i tett kontakt med kunden under gjennomføringen av saken.

Av hensyn til sakens økonomi vil det ofte være hensiktsmessig å involvere andre ressurser enn den ansvarlige partneren. Den ansvarlige partner står imidlertid ansvarlig for resultatene og vil selv involvere seg når saken krever det.

Vi legger vekt på å holde våre kunder orientert om utviklingen av saken. Som kunde er du alltid velkommen til å kontakte den partner eller advokat som arbeider på din sak. 

Vårt kundeløfte

Enten du jobber med eller er kunde hos vårt advokatkontor, er det enkelte ting du alltid kan forvente. At våre medarbeidere har bunnsolid faglig og kommersiell kompetanse, skal komme tydelig til uttrykk gjennom profesjonelle og innsiktsfulle diskusjoner og verdifulle råd. Vår væremåte overfor kolleger og kunder kjennetegnes av engasjement, gjennomføringsevne, positiv energi og vennlighet. Vi utøver vår rolle med naturlig og avslappet autoritet, integritet og yrkesstolthet.

Sammen er vi kloke, kreative og konstruktive. 

Her kan du lese om betingelsene som inngår i vår standardiserte oppdragsbetingelser når du blir kunde hos oss.
bilde av blått kompass på bakgrunn av tre

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....