Rædaksjonelt

Rædaksjonelt er vårt eget kundemagasin. I magasinet kan du lese fagartikler, intervjuer med våre medarbeidere, samt få innsikt i gode kundehistorier og caser vi har arbeidet med. God lesing!
Kollage_Raedaksjonelt_3.jpg
Rådgivning over landegrensene er dagligdags for flere av Ræders advokater – møt de i denne utgaven av Rædaksjonelt. I dette nummeret tar vi også opp andre tidsaktuelle temaer som GDPR, tøffere markedsføringslov, viktigheten ved å ta skatterådgiveren med tidlig ved store endringer samt juridiske følger ved at cyber-angrep.

Her finner du tidligere utgaver

RÆDAKSJONELT NR. 01/2017

RÆDAKSJONELT NR. 02/2016

RÆDAKSJONELT NR. 01/2016

RÆDAKSJONELT NR. 01/2015

RÆDAKSJONELT NR. 12/2013

RÆDAKSJONELT NR. 02/2012

 

Leselysten og på farten?

Under finner du et utvalg av artikler fra vår nettrædaksjon.

articleCreated with Sketch.17. august 2018

Cyber-angrep kan koste bedrifter dyrt

1440x750_f.jpg

Norske virksomheters datasystemer er blitt attraktive mål for kriminelle. En rekke dataangrep er behørig omtalt i ulike medier og av et utall aktører det siste året, men de juridiske sidene er i mindre grad belyst. I tillegg til arbeidet med å få avverget angrepet rent teknisk, kan et angrep ha mange juridiske følger.

articleCreated with Sketch.8. juni 2018

ICLG: Product Liability 2018

Product_Liability_2018.jpg

Advokatfirmaet Ræder står for det norske bidraget om produktansvar i årets utgave av International Comparative Legal Guide. Kapittelet er ført i pennen av våre to dyktige partnere Kyrre W. Kielland og Ole André Oftebro.

articleCreated with Sketch.2. mai 2018

Kryptovaluta, skatteplikt og merverdiavgift

nærbilde_av_penger_stablet_750.jpg

Har du utvinnet, kjøpt eller solgt bitcoins det siste året? Bitcoin er den mest kjente formen av kryptovaluta. I en ny veileder definerer skattemyndighetene kryptovaluta som et formuesobjekt som derfor gjør det skatte- og avgiftspliktig.

Vi sender gjerne siste utgave av kundemagasinet til din innboks.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....