Student? Vi får fart på deg!

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som juss-student eller nyutdannet skal lykkes i arbeidslivet. Hos Ræder Bing får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver.

Traineeordning

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Våre studentansvarlige vil følge deg gjennom traineeoppholdet. Les mer om hva som inngår i vår traineeordning

For studenter har vi fortløpende opptak til traineeopphold, der hovedopptaket skjer etter intervju under Arbeidslivsdagene (januar - februar) i Bergen, Oslo og Tromsø.

Søk om traineestilling

Andre studenttilbud

Vi holder jevnlig kurs og arrangementer spesielt myntet på studenter, og vi holder en rekke manuduksjoner og foredrag gjennom året for å gjøre deg som er student bedre rustet til eksamen. 
Ræder Bing er i tillegg hovedsamarbeidspartner til ELSA Oslos Forhandlingsteknikkonkurranse, som holdes fra januar til mars hvert år. Finn ut mer om konkurransen og hvorfor du bør delta 

Se vårt fulle tilbud til landets jusstudenter

Du finner oss også naturligvis på karrieredagene i Tromsø, Oslo og Bergen. Kom bort for å slå av en hyggelig prat!

 

Trainee i Ræder Bing?

Raeder_Hanne_og_Terje

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Les mer om ordningen, søknadsprosessen og søk i dag!

Forhandlingskompetanse er gull verdt

NIC_0873.jpg

I stadig flere saker er forhandlinger mellom partene et viktig element. Å være trygg - og god - i forhandlinger er viktig for jurister. Derfor samarbeider Ræder Bing med ELSA OSLO om forhandlingskonkurransen og for å øke forhandlingskompetansen til jusstudentene.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....