Styreseminar: Jobb profesjonelt og unngå personlig styreansvar!

LinkedIn icon

Vil du vite mer om hvordan du sikrer et profesjonelt styrearbeid som øker verdiskapningen for din bedrift? Og hva som skal til for å redusere muligheten for personlig erstatningsansvar? Da melder du deg på vårt styreseminar, onsdag 26. februar.

abstract-image-of-business-meeting-in-a-cityscape-picture.jpg

Det benyttes ofte tid på feil saker i mange norske styrer. Struktur og strategiarbeid prioriteres heller ikke. Dette kan igjen føre til feil beslutninger og økt risiko for personlig styreansvar. Denne ettermiddagen setter vi søkelyset på styrerommet og arbeidet som utøves her. Styret skal være en ressurs. De selskapene som jobber godt i styret og har riktig sammensatt kompetanse vil skape bedre resultater på sikt. 

Agenda: (Dørene åpnes kl. 14.45)

 • Hvordan drive et profesjonelt styrearbeid? 
  Om styrets organisering og sentrale oppgaver v/ Vidar Andersen, Concepta Partner AS - erfaren kursholder og forfatter av bøkene Styreguiden, Styrearbeid på 1-2-3, Likviditet på 1-2-3 

 • Erfaringer fra retten – Når går det galt og hvorfor?
  Praktiske eksempler fra domstolene, hva som typisk fører til erstatningsansvar v/ Joar Heide, Advokatfirmaet Ræder.

 • Styreansvarsforsikring som produkt og selskapets erfaringer. 
  Erfaringer fra bruk av styreansvarsforsikring i praksis v/ Line Gjengedal Ruud, IF Skadeforsikring. 
                 

Her får du gode tips og råd til konstruktivt og effektivt styrearbeid. Det blir tid til mingling og spørsmål til foredragsholderene i etterkant. Velkommen skal du være! Meld deg på i lenken over. 

Målgruppe: Bedriftseiere, styremedlemmer, styreledere og daglig ledere, men også andre som er interesserte i å lære mer om styrearbeid. 

 

 

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....