The International Legal Guide to: Project Finance 6/2017

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.12. april 2017

Advokatfirmaet Ræder, ved Kyrre W. Kielland og Anne Christine Wettre bidro med det norske kapittelet i ICLG sin Project Finance 6/2017 Edition.

liggende forside ProjectFinance_2017.jpg

Kielland og Wettre setter fokus på prosjektfinansiering i 2017-utgaven av rettsguiden. Fallet i oljeprisen i 2016 gjør at prosjektfinansiering innen shipping og offshore har møtt et drastisk fall i produksjon og nyetableringer. Finansiering av nyprosjekt skjer heller innen energi-sektoren, i tilknytning til utbygging av for eksempel solcelle- og vindmølleteknologi. 

Kapittelet går nærmere inn på blant annet sikkerhet ved prosjektetablering, prosesser for restrukturering, bruk av utenlandsk arbeidskraft og politisk risiko og regulering.

Artikkelen er publisert i The International Comparative Legal Guide to: Project Finance 2017 Edition. Det er den London-baserte Global Legal Group Ltd som står bak guiden. Global Legal Group utformer guider til ulike land sine juridiske system, innenfor en rekke bransjer og fagområder. Den komplette guiden dekker tilsvarende tema i 24 land. Guidene oppdateres årlig.

Les hele utgaven for 2017 her.

Skjermdump av Project Finance 2017 Edition.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....