Fremtidens produktansvar - hvem tar ansvaret?

LinkedIn icon

En yrende teknologisk utvikling har ført til at det ikke nødvendigvis kun er produktene i seg selv som utgjør en risiko, men i større grad styringen av produktet. Hvem bør ha ansvaret når en ulykke skjer ved bruk av «smarte dingser» eller selvkjørende maskiner og biler – operatøren, produsenten eller utvikleren av selvkjøringssystemet?

Bilde av pad til skattemelding.jpg

Velkommen til høstens første frokostseminar hos Advokatfirmaet Ræder.

Gjennom året inviterer vi til en rekke frokostseminarer med ulike temaer innenfor erstatnings- og forsikringsrett. Seminarene retter seg i første omgang mot advokater, jurister og saksbehandlere i forsikringsselskapene og de som regelmessig behandler forsikringskrav, men også andre som har interesse for temaene er velkomne. Det blir lagt opp til en praktisk tilnærming, med åpning for spørsmål og diskusjon.

Første seminar ut i høst har tema "Fremtidens produktansvar" ved foredragsholdere Kyrre W. Kielland og Robin Josdal - deretter følger seminar om "Ny rettspraksis innenfor profesjonsansvar" i oktober. Mer informasjon vil komme.  

Arrangementene er gratis, men krever påmelding. Lett servering fra dørene åpnes kl. 08.00. Seminaret starter presis 08.15. 

Sted: Advokatfirmaet Ræder, 9.etg., Dronning Eufemias gate 11, Bjørvika.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder Bing brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....